Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 16 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

‘Dua Lipa en Anwar Hadid zijn uit elkaar na een relatie van twee jaar’

Na twee jaar zouden Dua Lipa en Anwar Hadid officieel een punt achter hun relatie gezet hebben. Verschillende bronnen vertellen aan Instagram-account DeuxMoi dat de twee hun relatie officieel beëindigd hebben. Na het sprookje van Gigi Hadid en Zayn Malik lijkt nu ook aan het verhaal van Dua Lipa en Anwar Hadid een einde gekomen te zijn.

We praten je bij.

‘Dua Lipa en Anwar Hadid zijn uit elkaar’

Twee maanden geleden waren het Gigi Hadid en Zayn Malik die na een voorval met moeder Yolanda Hadid een punt achter hun relatie zetten, nu zijn het Dua Lipa en Anwar Hadid die de handdoek in de ring gooien. Volgens verschillende bronnen dichtbij het stel zijn de twee nu officieel uit elkaar en is de kans klein dat het nog goedkomt tussen het stel. Het lijkt erop dat hun drukke agenda nu de reden is dat ze niet meer met elkaar verdergaan, ze reizen namelijk veel voor hun werk en zijn op verschillende plekken.

Zo brengt Dua Lipa veel tijd door in Londen en haar thuisland Engeland en werkt en woont Anwar in New York City. Verschillende bronnen bevestigden aan The Sun dat ze er maar moeilijk mee om kunnen gaan. “Their relationship is going through a crisis and appears to be on the rocks.” Op het Instagram-account van Dua Lipa is te zien dat ze haar laatste foto met Anwar Hadid in september postte. Het lijkt er niet op dat de twee snel bij elkaar komen, wat betekent dat het een eenzamere kerst wordt voor de familie Hadid. We houden de ontwikkelingen rondom Dua en Anwar in de gaten…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.