Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 16 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

De XXL-paardenstaart zorgt ervoor dat je er fabulous uitziet

Als we naar de trends voor het aankomende seizoen kijken zien we veel vaste haarstijlen voorbijkomen. We kunnen dus officieel zeggen dat vast haar een echte trend gaat worden in de winter. Hoewel we er ontzettend van houden om ons haar los te dragen is de nodige afwisseling ook altijd leuk. Daarom laten wij zien in welke verschillende stijlen je de XXL-paardenstaart haartrend kunt dragen.

Laat de winter maar komen.

Social media

We hoeven gelukkig niet ver te zoeken als we wat haarinspiratie nodig hebben. Op social media worden de meest uitgebreide tutorials gedeeld en ook aan inspiratiefoto’s ontbreekt het niet. Zo staat onze Instagram-feed helemaal vol met de half-up, half-down haartrend en zweren Gigi Hadid en Madison Beer bij deze populaire TikTok-haartrend.

Toch blijven er steeds nieuwe haartrends bijkomen en wij houden social media dan ook strak in de gaten. Celebrities delen natuurlijk ook dagelijks foto’s op Instagram, dus als je toch nog opzoek bent naar wat extra inspiratie kan je altijd bij hun terecht. Nu zijn we opnieuw een haartrend tegengekomen die we vandaag nog willen uitproberen en wij geven jou de inspiratie die je nodig hebt.

‘Steel hair’ is dé haartrend die we deze winter overal gaan zien

Haartrend: XXL-paardenstaart

Soms geldt less is more, maar bij deze trend geldt more is more. Hoe groter hoe beter, want het heet niet voor niets een XXL-paardenstaart. Overal waar we kijken komen we de XXL-paardenstaart tegen en dat is niet zo gek, want het is een van de grootste trends van dit moment. Niet zo gek als je het aan ons vraagt, want deze haarstijl ziet er niet alleen glamorous uit, maar is ook nog eens eenvoudig te creëeren.

Het goede nieuws is dat je niet per se lang haar nodig hebt voor deze trend. Je kan namelijk gebruik maken van de TikTok-hack waardoor je een langere paardenstaart krijgt of je kan natuurlijk gebruik maken van extensions. Er zijn tegenwoordig speciale extensions die je specifiek gebruikt voor het langer maken van je paardenstaart. Wij zetten de verschillende versies van de XXL-paardenstaart voor je op een rij, zodat jij hem alleen nog maar hoeft te creëren.

Mushroom Blonde is dé haartrend van deze winter en wij zijn fan

1. Een strakke staart

2. Lage staart met middenscheiding

3. Extra volumineus

4. Gevlochten

5. Tot je kont

6. Golvende paardenstaart

7. 2 XXL staarten

8. Deels vlecht, deels staart

9. Hoge staart met vlechten

10. Hollywood golven

Wij gaan deze trend dit weekend nog uitproberen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.