Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 16 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Zijn Zac Efron en Selling Sunset-makelaar Amanza Smith aan het daten?

De makelaars uit Selling Sunset hebben een ontzettend druk leven. Dat kunnen we volgen op social media en ook in Selling Sunset leren we steeds meer over het persoonlijke leven en de vriendschap van de dames. Nu heeft de man van Heather Rae El Moussa – Tarek El Moussa – een foto op Instagram gedeeld waardoor er geruchten rond gaan dat Amanza Smith aan het daten is met Zac Efron.

Say what?

Selling Sunset

Het nieuwste seizoen van Selling Sunset staat alweer een tijdje op Netflix. Wij hebben het vierde seizoen van de realityserie zo uitgekeken en veel fans zijn ook compleet obsessed. Vanessa Villela en Emma Hernan kwamen dit seizoen als nieuwe makelaars bij The Oppenheim Group en dit zorgde voor extra veel drama.

In het vierde seizoen zien we duidelijk dat er twee groepen zijn binnen The Oppenheim Group. Zo heb je de groep dames die omgaan met Mary en Chrishell en de groep die omgaat met Christine. Toch zijn er ook makelaars die onpartijdig blijven. Die dames zijn Maya, Vanessa en Amanza. Amanza zelf is – als we de serie mogen geloven – niet zo gelukkig in de liefde, maar dat lijkt te zijn veranderd.

Selling Sunset: Maya Vander onthult dat de producers de show compleet verdraaien

Amanza Smith en Zac Efron

Als je Tarek El Moussa nog niet op Instagram volgt is dit het moment om dat toch maar even te gaan doen. Het lijkt er namelijk op dat hij belangrijk nieuws met ons deelt. Hij deelde twee dagen geleden een foto op zijn Instagram-account en het duurde niet lang voordat de foto compleet viraal ging op social media.

Er werd namelijk een acteur gespot op de foto die we nog niet eerder hebben gelinkt aan de Selling Sunset-makelaars en het is niemand minder dan Zac Efron. Tarek plaatste een groepsfoto van een UFC-evenement in Las Vegas, met daarop hemzelf samen met zijn vrouw Heather, Selling-Sunset-sterren Mary en Amanza en Zac Efron. Voordat we het wisten begonnen er dategeruchten rond te gaan over Zac Efron en Amanza Smith.

Chrishell uit Selling Sunset haalt uit naar fan die beweert dat ze ‘niets kan bereiken zonder man’

Fans vinden namelijk dat de lichaamstaal van Zac Efron uitstraalt dat hij en Amanza Smith een koppel zijn. Zo schrijft een fan: “omg it looked like Amanza was dating zfron I was going to dieeee what a small world!” en andere fans schrijven: “@amanzasmith and @zacefron good freakin lord!! 🔥🔥🔥🔥🔥🔥” en “was amanzas date zac efron….??” Helaas weten we niet zeker of de twee officieel aan het daten zijn, maar ze zouden zeker een mooi stel vormen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.