Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 13 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Volgens bronnen is Dua Lipa aan het daten met rapper Jack Harlow – dit is wat we tot nu toe weten

Trevor Noah lijkt nu verleden tijd te zijn voor Dua Lipa, aangezien de zangeres is gespot met rapper Jack Harlow in NYC en volgens insiders zijn de twee aan het daten.. Volgens een bron van Page Six kunnen de twee niet genoeg van elkaar krijgen sinds hun ontmoeting bij de Variety Hitmakers Brunch in Los Angeles vorige maand.

‘Dua Lipa, I’m tryna do more with her than do a feature,’ zo luidt een van de teksten van Harlow. He did it?!!!

Dua Lipa date met Jack Harlow

Dua Lipa is volgens bronnen aan het daten met rapper Jack Harlow, die in zijn meest recente album zelfs een nummer gewijd had aan de zangeres genaamd, *tromgeroffel* ‘Dua Lipa’. Voordat het album in mei uitkwam, FaceTimede de rapper Dua om haar goedkeuring te vragen. Maar naast dat ze de rapper haar zegen gaf voor het nummer, leek het dat de zangeres verder niet geïnteresseerd was in Harlow.

Maar nu lijkt het dat de zangeres een paar maanden later niet genoeg kan krijgen van de charmante rapper, nadat ze hem in november eindelijk in het echt had ontmoet tijdens de Variety Hitmakers Brunch in Los Angeles.

Een bron dicht bij Harlow zegt: “he was very interested in her, and was going to strongly pursue [the romance].” En dezelfde bron deelt ook dat de rapper voor haar naar New York City vloog om met Dua te zijn na haar optreden bij de z100 Jingle Ball. Volgens Page Six werden ze de volgende gespot in een restaurant. En deden de twee een poging om niet op te vallen, maar moesten ze toen dit niet echt ging zoals gepland het restaurant apart van elkaar verlaten via een privédeur.

Maar hoe zit het met Trevor Noah?

Voor de meesten van ons komt dit allemaal als een verrassing, aangezien we allemaal dachten dat Dua Lipa nog steeds aan het daten was met Trevor Noah, nadat ze afgelopen september knuffelend waren gespot na een etentje in een bekend restaurant in New York. Maar volgens bronnen was dit niets meer dan een vriendschappelijke diner date na het opnemen van hun podcast.

New romance: Dua Lipa is gespot met Trevor Noah

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.