Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 13 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

New Balance komt met een nieuw model en de sneaker is nu al geliefd modeliefhebbers

New Balance is zonder twijfel het meest gewilde sneakermerk van dit moment. Wanneer zij met een nieuwe sneaker komen, dan is deze in no time favoriet van iedere modeliefhebber – inclusief Hailey Bieber. Nu komt New Balance met een nieuwe sneaker, de 990v6, en hier wil je klaar voor zitten.

Elegant en sportief tegelijkertijd.

New Balance komt met een nieuw model

New Balance introduceert de Made in USA 990v6. Met zijn ingetogen elegantie en functionaliteit is de 990 een mix van zowel modern als tijdloos vakmanschap. De schoen werd oorspronkelijk ontworpen als de beste hardloopschoen in de markt en kwam 40 jaar geleden voor het eerst op de planken. Sindsdien zijn er aanpassingen aan het ontwerp en de kleuropties gedaan, maar de aspirationele status van de 990 is nooit veranderd.

De 990-serie is zo goed, dat we nooit zijn gestopt met het maken ervan. – New Balance

Niet alleen aan de buitenkant van de schoen zijn aanpassingen gedaan, vooral de binnenkant is naar een nieuw niveau getild. De toevoeging van de FuelCell tussenzool demping zorgt dat de evolutie van de 990 net zo goed te voelen als te zien is.

De Made in USA 990v6 is beschikbaar op newbalance.nl en bij geselecteerde retailers wereldwijd vanaf 15 december voor  €200.

Nieuwe colourways voor de razendpopulaire 550’s

Eerder deze maand kwam het sneakermerk al met een andere gewilde release. De 550 sneakers kwamen namelijk in drie nieuwe kleuren uit, namelijk bordeauxrood, met wit en navy, felblauw met wit en off-white met ijsblauw. Alle drie zulke prachtige kleurencombinaties, dat wij niet kunnen kiezen. De off-white variant komt er nog aan en belooft een gewilde sneaker te worden, aangezien de eerdere cream 550 ook als warme broodjes over de toonbank gingen.

Ook het high-top zusje van de 550’s komt in twee nieuwe kleuren. De New Balance 650 sneakers lanceren morgen in het wit/groen en in het wit/grijs. We kennen de iconisch groene kleur al van de 550’s en de hoge editie is, net als de lage, een schot in de roos.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.