Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 3 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Dua Lipa is fan van de graphic liner eyelinertrend en showt haar look op Instagram

Er is een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat er nieuwe trends op het gebied van mode en beauty aankomen. Zo weten we precies welke modetrends we dit jaar gaan zien en is de nieuwste eyelinertrend van dit moment de graphic liner. Niemand minder dan Dua Lipa laat op Instagram zien dat zij fan is van deze nieuwe trend en wij zijn obsessed met haar look.

WOW.

Make-uptrends

TikTok en Instagram zijn de perfecte plekken om de nieuwste make-uptrends tegen te komen. Zo komen er dagelijks nieuwe tutorials online die precies laten zien hoe je deze creatieve looks zelf kunt maken. Naast deze tutorials plaatsen ook celebrities hun favoriete looks op social media, waardoor wij dagelijks alle inspiratie tegenkomen die we nodig hebben.

Sinds 2021 is eyeliner weer helemaal hot and happening en we komen op social media dan ook de mooiste creaties tegen. Zo was iedereen obsessed met negative space liner en weten we door TikTok hoe we elke dag een nieuwe eyeliner kleur kunnen rocken. Toch is er altijd plek voor een nieuwe trend en op dit moment is dat graphic liner.

De make-up artist van Hailey Bieber en Kendall Jenner deelt een geniale eyelinerhack

Graphic liner

Heel onze Instagram-feed staat vol met deze nieuwe eyelinertrend en ook bij celebrities lijkt graphic liner flink in de smaak te vallen. Niemand minder dan Dua Lipa is namelijk al gespot met deze eyelinertrend en wij zijn compleet obsessed met haar look. Als je Dua Lipa al een tijdje volgt weet je dat ze graag de nieuwste trends uitprobeert en deze graphic liner staat haar geweldig.

Deze eyelinertrend ziet er niet alleen fabulous uit, maar is ook nog eens super gemakkelijk te maken. Niet zo gek dus dat Dua Lipa deze trend tijdens haar Future Nostalgia Tour rockt, terwijl ze druk bezig is met het rondreizen van de wereld. In de Instagram-post van Dua Lipa is te zien dat ze de graphic liner met een traditionele eyeliner heeft gecombineerd, wat haar look naar een hoger niveau tilt.

Reacties

Het lijkt erop dat haar look ook bij fans flink in de smaak valt. Zo schrijft een fan: “wowowow” en andere fans schrijven: “😍😍😍 I love it!!!”, “You’ve slayed all the looks 🔥❤️”, “SO good !! 🔥🔥” en “As always perfection.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.