Britta van Aggele
Britta van Aggele Love & Life 3 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Fan van Bridgerton? Dan wil je deze op Bridgerton geïnspireerde seksstandjes zeker proberen

De hele wereld lijkt op dit moment verslaafd te zijn aan Bridgerton. Niet zo gek als je het aan ons vraagt, want we hebben twee jaar op het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie gewacht. Helaas zijn er in dit seizoen wat minder gepassioneerde seksscènes te zien in Bridgerton, maar LELO heeft nu drie op Bridgerton geïnspireerde seksstandjes gedeeld die jij direct wilt proberen.

Geïnspireerd op de meest sexy Netflix-serie van dit moment.

Bridgerton seizoen 2

Als je hebt genoten van seizoen 1 van Bridgerton, dan heb je het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie vast in een paar dagen uitgekeken. In seizoen 2 van Bridgerton volgen we het liefdesleven van Anthony Bridgerton en fans kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Toen de trailer van het tweede seizoen uitkwam zeiden fans namelijk allemaal al hetzelfde.

Toen Bridgerton op 25 maart op Netflix verscheen duurde het niet lang voordat fans massaal naar Twitter gingen om de serie te bespreken. Zo deelden fans memes die precies vertellen wat we allemaal dachten tijdens het kijken van Bridgerton seizoen 2. Hoewel het tweede seizoen van Bridgerton vol spanning zit missen we wel de gepassioneerde seksscènes uit het eerste seizoen, maar daar heeft LELO een oplossing voor gevonden.

Zó oud zijn de karakters uit Bridgerton (en hun echte leeftijd)

Seksstandjes

Films en series zitten vaak vol met de meest sexy seksscènes. Hoewel het leuk is om hiernaar te kijken is het nog leuker om deze vaak spannende standjes zelf uit te proberen. Dat is precies wat LELO dacht, want zij hebben drie verschillende seksstandjes gedeeld die zijn geïnspireerd op de meest sexy Netflix-serie van dit moment.

1. I Burn For You

seksstandjes Bridgerton
LELO

Dit seksstandje is vernoemd naar de beroemde zin die Daphne tegen Simon zei in een van de meest memorabele seksscènes van Bridgerton. Bij dit seksstandje draait het allemaal om het opbouwen van seksuele spanning en dus plagen en verlangen.

Ga samen met je partner zitten of liggen met jullie gezichten naar elkaar toe en spreek samen af dat jullie de lichaamsdelen zoals de vagina, penis, borsten en billen niet aanraken. Zet een timer of wekker voor 20 minuten en besteed die tijd aan het aanraken en kussen van de rest van het lichaam van je bedpartner. Wanneer de timer afgaat, mogen jullie losgaan en elkaar weer op elke gewenste plek aanraken. De spanning tussen jullie twee zal zeker om te snijden zijn door dit seksstandje.

2. De Chais Longue

seksstandjes Bridgerton
LELO

De Chais Longue is een klassiek meubel uit het Regency-tijdperk en de inspiratie voor dit seksstandje. Om de vorm van de Chais Longue na te bootsen ligt de penetrerende bedpartner op zijn zij, gesteund op zijn elleboog. De ander ligt in lepeltje-lepeltje positie voor hem of haar en dat maakt dit het ideale standje voor slow seks. Zo kunnen jullie lekker lang van elkaar genieten en zijn de handen van je sekspartner vrij om ander plekken wat extra aandacht te geven.

3. Ouderwetse Romantiek

seksstandjes Bridgerton
LELO

Zijn jij en jouw partner echte tortelduifjes? Dan is dit seksstandje de perfecte keuze. Ouderwetse Romantiek zorgt voor nog meer verbondenheid en intimiteit in de slaapkamer, door gebruik te maken van oogcontact en communicatie. Ga voor dit seksstandje tegenover elkaar zitten met gebogen benen terwijl jullie op jullie armen steunen.

Schuif vervolgens dichter naar elkaar toe en leg jullie benen over de ander heen, zodat je tegen elkaar kunt bewegen. Dit seksstandje is vooral ideaal voor diepe penetratie en een goeie optie als je graag geniet van een G-spot orgasme.

Fans van Bridgerton zijn compleet teleurgesteld door seizoen 2 en dit is waarom

Welk op Bridgerton geïnspireerd seksstandje ga jij als eerst uitproberen?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.