Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 12 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Dua Lipa is gespot met deze Britse acteur

Tijdens het Cannes Film Festival maakte Dua Lipa deze zomer een groots entree met liefde Romain Gavras. Maar na een summer of love kwam er ook weer een einde aan deze relatie. Nu is ze opnieuw aan het daten, dit keer met de Britse acteur Callum Turner.

Wij praten je bij over het veranderende liefdesleven van Dua Lipa.

Dua Lipa is aan het daten met acteur Callum Turner

Dua Lipa is aan het daten met de Britse acteur Callum Turner, zo meldt Page Six .Op een afterparty in LA na de première van Callums show “Masters of The Air” op woensdagavond werden de twee dansend gespot. Callum, momenteel te zien in twee grote Hollywoodproducties, en Dua Lipa lijken een leuke tijd samen te hebben. Hoewel dit nog geen bevestiging is van een relatie, is het zeker iets waarover gespeculeerd wordt.

Totdat de romance wél bevestigd wordt. Een bron uit de hoek van Dua Lipa laat weten dat de twee gek op elkaar zijn. “It’s new, but  they’re mad about each other. She was at the premiere to support him” vertelt de insider tegen Page Six.

Wie is Callum Turner?

Even iets meer over de vlam van Dua. Callum Turner is een 33-jarige acteur en model, waarvan de roots in het Verenigd Koninkrijk liggen. In zijn jeugd droomde hij ervan om profvoetballer te worden, maar dat liep anders. Callum begon al op jonge leeftijd als fotomodel te werken, waarbij hij samenwerkte met vooraanstaande kledingmerken zoals Burberry, Next en Reebok. Hoewel hij geen acteeropleiding volgde, kon hij via zijn modellenwerk kleine bijrollen in film- en televisieproducties versieren. En van het een kwam het ander.

Hij datete eerder met Vanessa Kirby, die prinses Margaret speelde in The Crown van 2016 tot 2017.

Callum Turner
ANP

De breuk met Romain Gavras

Eerder deze maand kwam naar buiten dat Dua Lipa en Romain Gavras een punt hadden gezet achter hun relatie. De zangeres moet zich nu volledig storten op haar derde studioalbum en daarbij kwam een relatie niet zo handig uit. Of er meer aan de hand was, is onbekend.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.