Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 12 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Taylor Swift en Travis Kelce willen deze zomer verloven: dit wordt hun gezamenlijke vermogen

Als er één celebritykoppel breed uitgemeten wordt in de media, dan is het wel Taylor Swift en Travis Kelce. Niet gek, want de twee zijn ook een feest om te volgen. Met de twee (vermogende) sterren gaat het zó goed, dat ze deze zomer willen verloven. Maar op welk bedrag komt het gezamenlijke vermogen dan uit?

En nog een vraag: zijn ze dan het meest vermogende showbizzkoppel?

Taylor Swift en Travis Kelce willen deze zomer verloven

Sinds hun eerste publieke uiting zijn Taylor en Travis #relationshipgoals. Ze supporten elkaar waar ze kunnen en ze lijken het altijd gezellig te hebben. Het loopt allemaal op rolletjes – en dat zorgt ervoor dat de twee klaar zijn om zich aan elkaar te binden. Deze zomer willen ze zich verloven, volgens bronnen.

Het koppel zou al eerder klaar zijn voor een verloving, maar wachtte hiermee, omdat ze niet willen dat het lijkt op een overhaastte beslissing. Om dezelfde reden gaat er ook op Valentijn geen aanzoek komen. Deze zomer lijkt de twee een mooi streven, dan zijn ze een jaar samen. “Taylor and Travis discussed it and there is a plan,” vertelt de bron aan Page Six.

Taylor shows Ice Spice some support on her SNL day view Pictured: Taylor Swift,Travis Kelce Ref: SPL9967717 151023 NON-EXCLUSIVE Picture by: BeautifulSignatureIG / SplashNews.com Splash News and Pictures USA: 310-525-5808 UK: 020 8126 1009 eamteam@shutterstock.com World Rights,
ANP

Het gezamenlijke vermogen

Dat Taylor Swift een van de meest vermogende artiesten van dit moment is, is niets nieuws. Ook Travis harkt flink wat centen binnen met zijn football-activiteiten. Dus als de twee zich aan elkaar verbinden, wat wordt dan het gezamenlijke vermogen?

Over het vermogen van Taylor Swift hebben we het al eens uitgebreid gehad. Dit wordt door Forbes geschat op 1,1 miljard dollar. Haar liefje Travis Kelce zou goed zijn voor zo’n 40 miljoen dollar. Ook een gigantisch bedrag, maar het mag duidelijk zijn dat Taylor Swift de dikste portemonnee heeft.

Als de twee trouwen is het natuurlijk onwaarschijnlijk dat al het vermogen op één hoop gaat. Toch is het interessant om te weten wat de twee samen waard zijn. Een dikke 1,14 miljard dollar dus. Daarmee halen ze Beyoncé en Jay-Z niet in, want daar staat de teller op 3,3 miljard dollar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.