Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 29 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Dua Lipa houdt een fotoshoot op de straten van Londen in een ge-wel-dige look

Dat Dua Lipa een modekoningin is, heeft ze de afgelopen maanden wel duidelijk maakt. Op Instagram zorgt ze keer op keer voor de beste lewks en tijdens de Versace Spring/Summer 2022-show stal ze de complete show in twee verschillende looks. In de tussentijd heeft ze ook Y2K-vlindermotieven teruggebracht in de mode en droeg ze een semi-transparante LBD op Instagram.

We hebben nieuws voor je: she did it again.

Dua Lipa op straat in Londen

Dua Lipa scoort niet alleen in de hitlijsten met haar nummer Cold Heart, in samenwerking met Elton John. Ook in de modewereld zet ze haar voetstappen, we zien haar keer op keer in nieuwe looks verschijnen op Instagram. Eerder werd Dua al gevraagd voor de campagne van modehuis Versace en tijdens de laatste show van het Italiaanse modehuis mocht ze de show zelfs openen.

Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Waar ze afgelopen week nog een make-uploze pyjamafoto in Amsterdam postte, ziet Dua Lipa er nu weer uit om door een ringetje te halen. In haar nieuwste look post ze zes foto’s van een fotoshoot op de straten van Londen. In de caption van de collectie schrijft ze, “keep it movinnnnn.”

Volgens Dua Lipa’s Closet, een fan-account, draagt ze een doorschijnende Tennis Suit van Jean Paul Gaultier, die pas net is uitgekomen. De top is $320 dollar en de bijpassende broek is $290 dollar. Ze combineert de look met een paar Prada Cloudbust Thunder-sneakers, een zwarte balconette bh en schattige oorbellen van Mayol. En natuurlijk draagt ze ook een clutch in de vorm van een vlinder bij forBitches. Zeiden we al dat Dua Lipa compleet fan is van vlindermotieven?

Vervolgens postte Dua een close-up foto van de look op haar Instagram Stories, zodat we ook nog konden genieten van haar perfecte manicure. Natuurlijk waren fans compleet fan van de nieuwe look van Dua Lipa en schreven onder de post, “shes hot hot” en, “You are amazing.”

Instagram / @dualipa

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.