Metro
Metro Celebrity 29 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans verdedigen Zayn op Twitter na ‘incident’ met schoonmoeder Yolanda Hadid

Supermodel Gigi Hadid (26) en ex-zanger van boyband One Direction Zayn Malik (28) gaan opnieuw uit elkaar. Dit bevestigen meerdere bronnen exclusief aan People. Eerder deze week berichtte TMZ dat Gigi’s moeder Yolanda overwoog aangifte te doen tegen Malik omdat hij haar geslagen zou hebben. Zayn zelf ontkent die beschuldigingen.

Op social media denken fans te weten hoe het echt zit.

Fans op Twitter ‘weten’ hoe het zit

Op Twitter gaat het helemaal los onder #Yolanda. Er is veel kritiek op Gigi’s moeder Yolanda. Ze beweren dat Yolanda expres Zayn beschuldigt en ze zien een patroon in het gedrag van Yolanda. Vele twitteraars noemen Yolanda ‘toxic’ en ‘gestoord’. Ook worden er andere zaken weer naar boven gehaald. Zoals het feit dat Yolanda de zwangerschap van Gigi openbaar bekend maakte zonder toestemming van de ouders. Ook postte Yolanda het gezicht van hun dochtertje op sociale media, terwijl Gigi en Zayn er duidelijk in waren dat zij dat niet wilden.

‘Ze zijn allebei hele goede ouders’

Gig en Zayn hadden sinds 2015 een relatie, die al eerder eens op de klippen liep. In 2019 kwam het stel weer bij elkaar en in september bezegelden zij hun liefde met de komst van een gezonde dochter: Khai.

Een vriend van de familie Hadid meldt: „Ze zijn op dit moment niet samen. De twee zijn echter wel allebei goede ouders. Ze doen aan co-ouderschap.” Diezelfde vriend meldt over Yolanda: „Yolanda is natuurlijk heel beschermend over Gigi. Ze wil het beste voor haar dochter en kleinkind.”

Gigi en Zayn willen privacy

De manager van Gigi vertelt aan People: „Gigi is alleen gefocust op wat het beste is voor Khai. Ze vraagt om privacy.” Zayn Malik meldde gisteren in een tweet dat hij niet wil dat „zijn privézaken op het wereldtoneel worden gegooid zodat iedereen zich ermee kan bemoeien”. Volgens hem was het incident „een privéaangelegenheid”. Meerdere bronnen bevestigen aan People dat Malik verwees naar Yolanda in zijn verklaring.

Dit artikel verscheen eerder op Metro.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.