Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 24 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Dua Lipa deelt make-uploze selfies mét acne op Instagram

Het is inmiddels duidelijk dat Dua Lipa letterlijk alles kan hebben. Van 90’s bombshell vibes tot colour blocks, Dua heeft het allemaal gehad. Het is niet voor niks dat haar outfits vaak viral gaan en specifieke stukken in no-time uitverkocht zijn. Maar naast alle glam, is Dua ook niet bang om een echt beeld van zichzelf op Instagram neer te zetten. Dat bewijst ze maar weer eens door make-uploze selfies op Instagram te delen.

En daarop is zelfs acne te zien.

Dua Lipa deelt make-uploze selfie

Gisteren deelde Dua Lipa meerdere make-uploze selfies op haar Instagram Stories en introduceerde ze haar volgers aan haar meest recente pukkel. Op de eerste foto zien we Dua chillen met haar beste vriendin terwijl ze geen make-up draagt. Nadat ze er wat content van haar hond tussendoor plaatste, zien we haar wederom met een make-uploze selfie en laat ze een pukkel op haar voorhoofd zien. Ze schrijft bij de Instagram Story, “Nothing like a spot to remind me how fun last night was 🥃 “

Instagram / @dualipa

En dat is geen verrassing, want Dua’s make-up artist heeft al eerder besproken hoe ze haar geweldige glow krijgt. Dat is geen speciaal product, maar komt doordat Dua Lipa van zichzelf een vettere huid heeft, waardoor ze ook last heeft van acne. Acne kan natuurlijk verergeren door een avondje hevig drinken, wat in Dua’s geval precies zo is.

dua lipa make-uploze selfie
Instagram / @dualipa

Dua Lipa deelt intieme foto’s met Anwar Hadid op Instagram voor zijn verjaardag

Acne

Natuurlijk is dit maar een hele kleine pukkel, maar toch is het fijn dat Dua probeert haar echte zelf te laten zien via Instagram en ook de mindere kanten van haar huid laat zien. Het is tenslotte een goede reminder dat iedereen zo nu en dan met een pukkel te maken krijgt. Dua sluit daarmee aan in het rijtje van Kylie Jenner, Lady Gaga, Jennifer Lopez en Bella Hadid, die allemaal eerder make-uploze selfies op the gram postten.

Bella Hadid deelt een zweterige selfie zonder make-up op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.