Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 24 jun 2021
Leestijd: 3 minuten

Mariah Carey, Justin Timberlake, Halsey en Khloé Kardashian betuigen steun aan Britney Spears

Britney Spears heeft zich na jaren eindelijk uitgesproken over het curatorschap van haar vader Jamie Spears. Ze sprak in een hoorzitting in Los Angeles over de effecten van het curatorschap en smeekte de rechter om haar vader en andere partijen te laten verwijderen. Nu krijgt ze ook steun van andere celebrities, waaronder Mariah Carey, Justin Timberlake en Halsey.

Britney staat sinds 2008 onder het zeggenschap van haar vader.

Britney Spears in hoorzitting over curatorschap

Al dertien jaar heeft vader Jamie Spears het zeggenschap over zijn dochter Britney. Toch lijkt het een raadsel wat er precies achter gesloten deuren afspeelt. Britney zou al meerdere keren hebben opgeroepen om een andere curator aan te wijzen, zonder succes. Inmiddels wordt de #FreeBritney-movement steeds groter en heeft ze zich nu ook zelf uitgesproken. Britney Spears doet in de rechtszaak schokerende en tragische onthullingen.

britney spears rechtszaak onthullingen
Frederic J. BROWN / AFP

Britney Spears heeft gedwongen een spiraal door curatorschap van haar vader

Gisteren kreeg Britney eindelijk de ruimte om haar stem te laten horen tijdens de hoorzitting in Los Angeles. Ze ging op afstand in gesprek met de rechter en dropte veel bizarre onthullingen. Zo wil ze dat het curatorschap van haar vader direct stopt, zonder een evaluatie. “I want to end the conservatorship without being evaluated. In the meantime, I want this therapist to come to my home…I’m not willing to go to Westlake and be embarrassed by all these paparazzi.” Ook onthulde ze dat ze verplicht een spiraal heeft terwijl ze eigenlijk een gezin zou willen stichten.

Justin Timberlake ligt onder vuur na documentaire over Britney Spears

Celebrities betuigen steun

Britney Spears krijgt nu ook steun van andere celebrities, die haar op social media een hart onder de riem steken. Eén daarvan is ex Justin Timberlake, beroemd door zijn relatie met Britney in de 90’s en omdat hij recent nog zijn excuses aan Britney aanbood. Hij schrijft op Twitter:

Ook Mariah Carey heeft al meerdere keren aangegeven de #FreeBritney-movement te steunen en plaatst op Twitter:

Halsey reageert op het feit dat Britney Spears verplicht een spiraal heeft, terwijl ze eigenlijk een gezin zou willen:

Ook Khloé Kardashian is het ermee eens dat niemand zo behandeld zou mogen worden:

Zangeres Brandy spreekt haar steun voor de #FreeBritney-movement uit:

Activist Rose McGowan zegt dat Britney Spears elk recht heeft om boos te zijn:

Designer Vera Wang was sprakeloos na de verklaring van Britney:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.