Tessa Ham
Tessa Ham Money 30 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit verdient Dua Lipa per jaar, per maand en per seconde

Sinds haar grote doorbraak in 2017 is Dua Lipa niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Al die hits, goed verkopende albums en uitverkochte concerten zorgen ervoor dat Dua Lipa een indrukwekkend bedrag aan net worth heeft opgebouwd.

Hoeveel vermogen heeft de Physical en IDGAF zangeres dan precies opgebouwd? En hoeveel verdient ze per jaar, per maand en zelfs per seconde?

Waar het allemaal begon voor Dua Lipa

Hoe is Dua Lipa eigenlijk beroemd geworden? De zangeres is haar carrière begonnen door covers op YouTube te plaatsen en een modellencontract te tekenen. Haar agency zag dat Dua Lipa meerdere talenten had en regelde al snel een reclame voor X Factor voor haar, waar ze ook in mocht zingen.

Door haar covers en deze reclame, greep Dua Lipa de aandacht van de muziekindustrie. Ze kreeg een manager en producer en de rest is natuurlijk geschiedenis. Haar eerste album ‘Dua Lipa’ zette de zangeres meteen wereldwijd op de kaart. Vanaf dat moment in 2017 scoort de zangeres hit na hit, waardoor Dua Lipa’s net worth inmiddels geschat wordt op ruim 14 miljoen euro.

Dua Lipa: net worth en verdiensten

We weten nu dat Dua Lipa een net worth van 14 miljoen euro heeft, maar hoeveel verdient de zangeres per jaar? Dat ligt er onder andere aan hoeveel muziek ze verkoopt en hoeveel deals ze tekent.

Dua Lipa werkt regelmatig samen met modemerken zoals Versace en Yves Saint Laurent en dat zal haar ook een aardig zakcentje opleveren. Er wordt geschat dat de zangeres in een jaar tijd zo’n miljoen euro op haar bankrekening bijgeschreven ziet worden.

Vorige week keken we al naar hoeveel Rihanna precies verdient. Deze keer maken we de rekensom bij Dua Lipa. Hoeveel verdient ze per maand, per dag en zelfs per seconde? Een overzicht:

  • Als we uitgaan van de schattingen verdient Dua Lipa in een jaar tijd 1 miljoen euro.
  • Dat levert haar een mooi maandsalaris op van ongeveer 83.333 euro.
  • Per dag is dat nog steeds een indrukwekkende 2.740 euro…
  • Per uur verdient de zangeres 114 euro.
  • Als we verder rekenen, betekent dat 1,90 euro per minuut.
  • Per seconde verdient Dua Lipa iets meer dan 3 cent.

Hoewel dat een stuk minder is dan miljardair Rihanna, verdient Dua Lipa nog steeds in een dag wat sommigen van ons per maand verdienen. Respect!

Dit verdient Rihanna per jaar, per maand en per seconde

SeventeenThe Things

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.