Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 29 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

TikTok gaat compleet los om een lippenstift die de kleur van je lippen verandert

TikTok is de perfecte plek om de nieuwste trends en de beste producten tegen te komen. Nu is het weer zover, want TikTok gaat opnieuw los om een make-up product en wij snappen precies waarom. Het gaat namelijk om een lippenstift die van kleur verandert op je lippen. Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij willen hem direct uitproberen.

De lippenstift transformeert letterlijk recht voor je ogen.

Lippenstift op TikTok

TikTok is de place to be als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste make-uptrends. Zo weten we door TikTok dat we al jaren onze mascara verkeerd aanbrengen en hebben we een TikTok-hack ontdekt waardoor onze wallen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Nu delen gebruikers niet alleen hun favoriete hacks op TikTok, maar laten ze ook hun favoriete nieuwe producten zien.

Zo ook TikTokker Michaela – @Yhkayla – die een video plaatste waarin ze een lippenstift laat zien die de kleur van je lippen verandert. Haar video kreeg al snel meer dan duizenden likes en ontzettend veel reacties en wij zijn ook compleet obsessed. De lippenstift is van het merk Ciaté en hoort bij en samenwerking met Christine Quinn van Selling Sunset.

Lippen veranderen van kleur

In de video van Michaela laat ze precies het effect van de lippenstift zien. “This came in the mail and I tried it out, and I was so mind-blown that I chucked some makeup on so I can show it to you,” vertelt ze in de video. “It’s from Ciaté and it’s the Christine Quinn collab… wait until you see what happens with this lipstick! I cannot. I can’t. I’m literally like, my brain can’t understand it.”

Vervolgens brengt ze de lippenstift op haar lippen aan en vertelt, “So it’s a bright red lip, and then I was reading the little description, and it says ‘colour-changing’… and I was like ‘that’s way too gimmicky to be real life’. And then I did this with some ice, and hello, it’s changing colour!” Door ijs tegen haar lippen te houden verkleurde Michaela’s lippenstift van een gewaagde rode kleur naar een diepbruine tint en wij kunnen onze ogen bijna niet geloven.

@yhkayla

I don’t think I’ve seen anything like this ever????😳😳😳 #fyp #sellingsunsets #christinequinn #ciatemakeup #unbelievable #makeuptransformation

♬ You Are My High – DJ Snake

Reacties

Wij zijn niet de enigen die onder de indruk zijn van de lippenstift. Fans reageren namelijk massaal onder de video. Zo schrijft een fan, “Omg imagine going out for drinks and then you can be like, ‘wait let me change lip colour’… *sips drink*” en een andere fan zei dat het product perfect was voor Selling Sunset-Queen Christine Quinn: “Brilliant. She would so create something like that, so fab.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.