Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 26 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Dua Lipa en North West bewijzen in matching outfits dat deze trend nog lang niet voorbij is

Ja, je hoort het goed: another day, another Dua Lipa-outfit. De zangeres heeft ons de afgelopen weken al meermaals getrakteerd op fijne outfitinspiratie. Zo zagen we een jumpsuit met 35 gaten, was haar verjaardagsoutfit over the top en introduceerde ze nieuwe bikinitrends. Nu draagt ze matching outfits met nienand minder dan North West, die de look al eerder droeg.

En ze bewijzen dat deze trend nog lang niet voorbij is.

Dua Lipa draagt koeienprint

Afgelopen week deelde Dua Lipa een aantal foto’s van haar dagen op het platteland. In die foto’s draagt ze een neongroene en donkerbruine jurk met koeienprint en een hoge nek. Dua maakt de look af met een oversized witte riem, een matching tas en zwarte halfhoge laklaarzen. Maar daar bleef het niet bij, want ze combineerde de look met een limoengroene oogschaduw en hartvormige oorbellen. In de caption schrijft ze, “The Simple Life 🌾”

Als je je meteen afvraagt waar de jurk van is, is Dua Lipa’s stylist Lorenzo Posocco here to the rescue. Hij deelde op zijn Instagram Stories dat de jurk een stuk is van designer Mowalola Ogunlesi’s gelijknamige merk Mowalola. Mocht die naam je bekend voorkomen, dat is ook het merk waar Dua een fluffy buckethat van droeg tijdens haar verjaardag van afgelopen weekend.

North West

Mocht de hele look je nou bekend voorkomen, is dat ook geen verrassing. Niemand minder dan North West droeg een soortgelijke, custom-made jurk voor haar 7e verjaardag in Wyoming. Volgens Vogue droegen ook de Kardashians al eerder stukken van designer Mowalola Ogunlesi.

Kim Kardashian geeft North West een make-over en nu lijken ze sprekend op elkaar

Het lijkt erop dat Dua Lipa en North West hebben besloten dat neongroene koeienprintjurken weer helemaal hot zijn. En wie zijn wij om dat tegen te spreken? Ook is er een grote kans dat we de naam van Mowalola Ogunlesi vaker gaan terugzien, zeker nu ze in de kasten van de grote namen hangt.

Dua Lipa en Kylie Jenner dragen doorschijnende bodysuits op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.