Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Fashion 23 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Dua Lipa en Kylie Jenner dragen doorschijnende bodysuits op Instagram

Van bikini’s met zebraprint tot de bandana: op het gebied van mode weet Dua Lipa wel hoe het zit, en daar doen wij alleen maar ons voordeel aan. Zo verscheen ze afgelopen weekend in dé modetrend voor aankomende zomer. We zouden NSMBL niet zijn als we gelijk bovenop de laatste modetrends zouden springen.

Dit item gaan we veel zien aankomende zomer.

Dua Lipa en Kylie Jenner dragen sheer bodysuits

Dua Lipa staat niet voor niets bekend om haar unieke en stijlvolle looks. Eerder verscheen ze al op Instagram met een kleurrijke bandana en later in een zebra-bikini. Ook dit keer geeft ze haar fans de nodige mode-inspiratie. Afgelopen weekend was ze bij het feestje van Evita, waar ze in een frambooskleurige bodysuit Pride Month vierde.

De bodysuit was bij het decolleté opengeknipt en werd doormiddel van bandjes met diamanten bij elkaar gehouden. Ze maakte de look af met ellebooglange handschoenen die gedetailleerd waren met een bruine boa. En dan nog niet eens te beginnen over haar make-up en haar: voor het feest droeg ze een soepelvallende fringe en een prachtige cat eye.

Even terug naar de bodysuit: we kunnen niet de enige zijn die deze outfit aan iets doet denken. Eerder dit jaar verscheen namelijk niemand minder dan Kylie Jenner in bijna precies hetzelfde pakje. Kylie verscheen echter in een compleet andere look: ze droeg een turquoise versie van de Jetta Jumpsuit en maakte haar outfit af met naaldhakken en een leather jacket.

Bella Hadid en Dua Lipa zijn obsessed met deze viral sieradentrend op TikTok

Dat het item populair is, moge duidelijk zijn. Door de opengesneden decolleté dat bijeen wordt gehouden met prachtige diamanten, is het niet zomaar een bodysuit. En we weten allemaal dat als Dua Lipa en Kylie Jenner groot fan zijn, wij niks anders kunnen dan meegaan met de trend. Eerder verschenen de twee ook al in hetzelfde item, maar dan in de vorm van een jurk. Dua droeg de opengesneden jurk op een Instagram-foto waarin ze haar fans bedankte voor het luisteren naar Future Nostalgia.

Terwijl Kylie Jenner de jurk showde tijdens haar heerlijke vakantie. De oranje kleur spat er vanaf, en dat in combinatie met de ultralange vlecht – obsessed is een understatement. Kortom: we gaan de Jetta Jumpsuit en jurk gegarandeerd vaker terugzien aankomende zomer. Het is naast uniek lekker zomers en zeker stijlvol.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.