Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 27 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Dua Lipa was in Amsterdam en deelt make-uploze selfie in pyjama op Instagram

In case you missed it, Dua Lipa was afgelopen weekend in Amsterdam. Eerder deelde ze al een collectie aan foto’s van haar bezigheden in de stad. Zo kocht ze stroopwafels, maakte ze een boottocht en deelde ze een foto van de grachtenpanden. Nu zet ze een nieuwe collectie aan foto’s online op Instagram, waarvan de eerste een make-uploze selfie in pyjama.

En natuurlijk ziet Dua er nog steeds flawless uit.

Dua Lipa in pyjama op Instagram

Dat Dua Lipa een mode-koningin is, wisten we al. Nadat ze ons keer op keer verraste met haar outfits op Instagram, liep ze afgelopen seizoen ook mee in de Versace SS22-show tijdens Milan Fashion Week. Hoewel ze er altijd fabulous uitziet, betekent dat niet dat Dua nooit in haar joggingbroek op de bank zit. In haar laatste Instagram-post deelt ze een foto van zichzelf in pyjama zonder make-up – en ze ziet er (niet zo verrassend) natuurlijk geweldig uit.

Dua Lipa deelt make-uploze selfies mét acne op Instagram

De spiegelfoto is onderdeel van een collectie aan foto’s die ze in Amsterdam schoot. In de foto zien we Dua zonder haar iconische oogschaduw, maar mét haar echte huidtextuur (die er glanzend uitziet) en haar wenkbrauwen perfect in model. Ze draagt een schattige, gele pyjama en wij willen direct weten waar deze van is. In de collectie op Instagram deelt ze ook foto’s van avonden aan de grachten, een boottocht en een avond met haar vrienden op het Museumplein. Natuurlijk kan ook het red light district niet ontbreken in de collectie. Het enige wat we nu nog nodig hebben is de skincare routine van Dua Lipa, iets voor haar volgende post?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.