Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Huidverzorging 13 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

De beste dupe voor Drunk Elephant Bronzing Drops koop je gewoon bij Etos

De Bronzing Drops van Drunk Elephant zijn hot and happening. Iedereen die graag een lekkere sunkissed glow wil, grijpt naar de magische druppels. Er zijn alleen twee nadelen: ze zijn vaak uitverkocht en ze kosten €39. Gelukkig is daar e.l.f cosmetics met de ultieme dupe.

Sinds kort koop je e.l.f cosmetics gewoon bij de Etos bij jou in de buurt. Winnen.

Drunk Elephant Bronzing Drops dupe

Volg jij Alix Earle op TikTok? Dan is de kans groot dat jij de zelfbruiner drops van Drunk Elephant dagelijks voorbij ziet komt. Alix Earle gebruikt ze namelijk in elke get ready with me-video die op haar account staat en ze gaan momenteel compleet viraal. Het gevolg? Lege schappen.

@alixearle

Hi im a burrito girlie 🌯 @grubhub + @chipotle are handing out 20k free burritos today on orders of $20+. #grwm #grubhubpartner terms: http://bit.ly/BurritoTerms

♬ original sound – Alix Earle

Zoals we van e.l.f cosmetics gewend zijn, komen zijn vaak met kwalitatieve dupes van populaire producten. Noem het ‘nadoen’ of ‘stelen’, maar wij zijn er erg blij mee. Eerst kwamen ze al met een briljante Charlotte Tilbury dupe en vandaag lanceren ze een ander langverwacht product: Bronzing Drops. Klinkt bekend, toch?

Over de Bronzing Drops van E.L.F.

De nieuwste innovatie van e.l.f cosmetics is een antioxidant-rijke en getint serum dat de huid voedt en een warme, zongebruinde gloed geeft. Dit veelzijdige serum zorgt voor een stralende huid zonder schadelijke blootstelling aan UV-stralen. Meng het met je favoriete moisturizer of olie om het gewenste resultaat te bereiken. De intensiteit van je glow kun je eenvoudig aanpassen: hoe meer Bronzing Drops, hoe bruiner je teint. Door te kiezen uit de drie verschillende tinten kun je een glow creëren die perfect bij jouw huid past.


Om ervoor te zorgen dat de drops altijd aansluiten bij jouw huidskleur, zijn ze er in drie tinten: rose gold, pure gold en copper gold. De drops kosten slechts €14 en zijn nu verkrijgbaar bij Etos en in de webshop van e.l.f cosmetics

Ik testte talloze zelfbruiners voor het lichaam en dit zijn mijn ultieme favorieten

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.