Emma Toussain
Emma Toussain Money 21 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Oproepje: vertel ons (anoniem) over jouw duurste aankoop ooit

De één maakt voor iedere aankoop een nieuwe spaarpot, terwijl de ander smijt met geld alsof het niets is. Hoe je uitgavepatroon er ook uit mag zien, de duurste aankoop uit je leven vergeet je niet zomaar. Daarom stellen wij – nieuwsgierig als we zijn – iedere week de vraag: voor welke aankoop heb jij ooit je spaarrekening geplunderd?

Jouw duurste aankoop

Voor de één is het een stofzuiger, voor de ander een Chanel-tas.. dat maakt helemaal niks uit. We zijn benieuwd naar jouw duurste uitgave ooit, hoe je daar voor gespaard hebt, wat je omgeving van deze purchase vond én of je ‘t opnieuw zou kopen als het stuk zou gaan. Gewoon omdat het leuk is om te weten en omdat je andere mensen kunt adviseren.

Infla-dating

Dat alles duurder wordt, dat weten we inmiddels wel. Daarom zijn dure aankopen soms heel prettig om te doen, om jezelf te belonen. Maar het is natuurlijk nog veel beter om op de kleintjes te letten, zodat je een beetje kunt sparen. Maar hoe doe je dat dan, als je wel graag wil daten, en dus naar restaurants, bars of bioscopen gaat? De zoektocht naar liefde is in veel gevallen sowieso al een bumpy ride, maar in tijden van torenhoge inflatie kan het allemaal nóg ingewikkelder worden. Daarom is infla-dating nu helemaal in. Wil je weten wat dat is en hoe je het zelf kunt toepassen?

Dit is waarom we vaak meer geld uitgeven dan we willen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.