Julia Schaap
Julia Schaap Fashion 23 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze duurzame merken zijn de investering écht waard

Nu het koude weer eraan komt is het hoog tijd om je garderobe uit te breiden met mooie en duurzame items. Er zijn steeds meer winkels die hun kledingitems zo duurzaam mogelijk proberen te produceren, zo ook de merken uit het duurdere segment. Toch is de kleding van deze designers elke cent waard, want het blijft nog jarenlang mooi.

Acne Studios

Investeren in mooie merken en bewust bezig zijn met het milieu is een perfect excuus om je kast eens flink aan te vullen. Bij Acne Studios ben je dan aan het juiste adres. De najaarscollectie bestaat uit prachtige items met veel assymetische vormen en bijzondere kleuren. Ook de accessoires van de nieuwe collectie zijn zeker een kijkje waard.

Filippa K

Ook Filippa K is goed bezig op het gebied van duurzaamheid. Het Scandinavische minimalisme komt terug in elk ontwerp, waardoor je het makkelijk kan combineren met andere kledingstukken. De nieuwe collectie is gemaakt van fijne en duurzame stoffen, waardoor je zeker weet dat je kwalitatief goede kleding koopt.

Sleeper

Nu het steeds kouder wordt, trekken we met alle liefde een warme pyjama uit de kast die meestal niet al te flatteus zijn. Gelukkig heeft Sleeper een prachtige collectie met voornamelijk nachtkleding. Elk kledingstuk bevat prachtige veren waardoor je helemaal fancy je bed in duikt. Toch zijn veel items uit de collectie te mooi om alleen binnen te dragen, waardoor er nu ook een outerwear lijn is. Pas op, want je wil het liefst alles aan je winkelmandje toevoegen.

Isabel Marant

Het Franse modemerk voelt zich verantwoordelijk voor het milieu en probeert dit zo min mogelijk te vervuilen. Isabel Marant werkt met duurzame materialen, waardoor jij ook je steentje bijdraagt aan een betere wereld. De nieuwe collectie is een variatie tussen basics en echte eyecatchers. Ook de kleur rood komt veel terug, wat dit najaar dé trendkleur wordt.

Verantwoord shoppen: bij deze fijne merken koop jij de mooiste duurzame mode

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.