Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 22 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Zijn Kendall Jenner en Bad Bunny in verwachting van een baby?

Hoewel het internet zich de laatste tijd vooral bezighoud met de break-ups van celebrities, is er één koppel waarmee het beter dan ooit gaat. Dat zijn Kendall Jenner en Bad Bunny en fans denken nu dat het stel in verwachting is.

Krijgt dan ook de laatste Kardashian/Jenner-zus kinderen?

Kendall Jenner en Bad Bunny in verwachting van een baby?

Zoals je waarschijnlijk wel weet hebben alle Kardashian/Jenner-zussen al jaren kinderen. Kris Jenner is namelijk al gezegend met twaalf kleinkinderen, maar er is één zus die tot nu toe achterblijft. Dat is Kendall Jenner, maar fans denken nu dat daar verandering in gaat komen. Niet alleen Bad Bunny heeft in zijn muziek laten weten dat hij binnenkort vader wil worden, maar Kendall Jenner is nu ook nog eens met een zwangere buik gespot.

Ja, fans hebben Kendall Jenner met een zwangere buik gespot. Er gaat op dit moment een foto van het 27-jarige model viraal waarop ze volgens fans met een babybuik te zien is. En in eerste instantie zien wij ook duidelijk een babybuik, maar de foto is niet helemaal wat het in eerste instantie lijkt. Neem zelf maar eens een kijkje:

@gaymanwithaspraytan

#greenscreen #kendalljenner #badbunny #thekardashians #kardashians Kendall Jenner spotted with baby bump

♬ original sound – Gay Man with a Spray Tan

TikTokkers zoeken massaal op ‘Kylie Jenner son down syndrome’, maar waarom?!

Reacties

Hoewel sommige fans het nieuws direct geloofden zijn er ook veel fans die ons met de neus op de feiten drukken. Deze foto is namelijk op een hele slimme manier genomen, waardoor het lijkt alsof Kendall zwanger is. Zo schrijft een fan: “If you look at it closely, there’s somebody behind her with the same exact color as her dress, and it looks like a bby uno q.”

Andere fans voegen daaraan toe: “Do people live under a rock? She was just on the runway for L’Oréal looking amazing, definitely not pregnant”, “dont scare me like this lmao..let her first get ring okay..It would be disappointing if she is baby mama with all that waiting and stuff lol😭” en “There someone behide her.”

Dit loopt uit de hand: Taylor Swift en Travis Kelce gingen uiteten en fans veroorzaken grote chaos bij restaurant

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.