Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 17 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Geen geld voor de Dyson Airwrap? Volgens beautyliefhebbers zijn dit de beste dupes

Velen zweren bij de Dyson Airwrap voor een perfect gepolijst kapsel. Mooie soepele krullen föhn je binnen enkele minuten in jouw haren. Klinkt fantastisch toch? Ja, er is alleen één groot nadeel. De stylingstool kost maar liefst €550. Geen zin om een nier te verkopen? Dan zijn dit de beste Dyson Airwrap dupes.

We moeten toegeven: de Dyson Airwrap is een gamechanger. Maar niet eentje die in ieder budget past.

Dyson Airwrap dupes die hetzelfde effect geven

De tool van Dyson ging compleet viraal op TikTok en ook op de redactie zijn wij groot fan. De aankoop doet alleen flink pijn in de portemonnee. Daarom zetten wij de vier beste dupes op een rij. Deze tools geven je net zo’n mooie blow dry alsof je bij de kapper vandaan komt, maar dan voor een fractie van de prijs.

Revlon RVDR5222 – €39,98

Voor slechts een fractie van de prijs van de Dyson koop je de RVDR5222, die ook viraal ging op TikTok. Het is een volume- en droogborstel in één. In plaats van een complete stylingset, koop je in dit geval één tool – maar je creëert er net zo’n prachtig geföhnd kapsel mee.

Dyson Airwrap dupe
Bol.com

Fuegobird Föhnborstel 5in1 – €36,99

‘Wat Dyson kan, kunnen wij ook’ moet haarmerk FUEGOBIRD hebben gedacht. Deze haarstylingset is wel een heel letterlijke dupe van de Dyson, Maar hé, deze kost slechts zestig euries. Je krijgt er dezelfde opzetstukken bij als de Dyson, dus de föhn is van alle markten thuis.

Dyson Airwrap dupe
Bol.com

Babyliss AirStyle Föhnborstel – €57,99

We zijn allemaal begonnen met de föhnborstels van Babyliss en nu heeft dit iconische merk ook een variant op de airwrap, genaamd de Airstyle. Föhnen, stylen, krullen en polijsten: het kan allemaal met deze veelzijdige tool.

Dyson Airwrap dupe
Bol.com

 T3 AireBrush Duo föhn – €200

Als jij de kracht van de föhn belangrijk vindt, dan is dit een mooi alternatief. Nog steeds niet goedkoop, maar wel een stuk redelijker geprijsd dan het exemplaar van Dyson. Voor €200 heb je een föhnborstel met power, die je met twee verschillende opzetstukken kan inzetten.

Dyson Airwrap dupe
Douglas

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.