Emma Toussain
Emma Toussain Love & Life 20 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Je knie gebruiken tijdens het voorspel? Vrouwelijke TikTokkers zweren bij deze move

Dat het voorspel belangrijk is, vooral voor de vrouw, dat weten we gelukkig inmiddels wel. Het werkt bij ons meestal gewoon niet zoals bij de man, als vrouw heb je íets meer stimulatie nodig om in de mood te komen. Heb jij dat ook? Nou – dan hebben we nu iets nieuws voor je om uit te proberen. TikTokkers zijn razend enthousiast over ‘the knee thing’. De tag zelf heeft al meer dan 70 miljoen hits dus ‘t zal wel iets goeds betekenen. Wat is het precies?

The Knee Thing

Het gaat er dus om dat je je knie gebruikt tijdens het voorspel. Of misschien nog voor het voorspel. Eigenlijk zijn we nu in die fase dat je met elkaar begint te zoenen, dus écht de early stages. Dus stel je bent net een lekker potje zoenen met je lover, dan zorg je dat hij of zij bovenop zit. Dan kan jij je benen een beetje wijd doen en kan de partner zijn of haar knie op je lady parts drukken en bewegen. Zorgt voor een beetje stimulatie en extra drukpunten, wat als opwindend ervaren kan worden.

Helemaal omdat het nog met kleren aan is, kan dat de boel een beetje versnellen. Wel moet je natuurlijk goed aangeven wat wel en niet fijn is, want te hard duwen met een knie is natuurlijk ook niet echt een pretje. Maar dat kan je je waarschijnlijk wel voorstellen ;)

@jimecorteso

just… yes

♬ original sound –

@rebecca___benedict

Top: @Titan

♬ original sound – Deanlm

Als jij je voorspel-game sowieso een beetje naar een hoger niveau wil tillen, let dan goed op. 2023 is hét jaar van het voorspel en vooral de aandacht voor elkaar. Variatie is key én dus die kissing game is rete belangrijk. Meer tips over hoe je je voorspel kunt veranderen? Zo maak je het leuker voor jezelf én voor je ander. Thank us later.

Wist jij dit al? Spoonen is dus ontzettend goed voor je gezondheid

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.