Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Shopping 27 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Editor’s Picks – dit is de Christmas wishlist van NSMBL’s Sophie

De temperaturen zijn weer beneden nul gedaald, de straten zijn versierd met kerstverlichting en stiekem willen we nu al onze kerstboom nu al zetten. Over 31 dagen is het zover en dat betekent dat de lijstjes met cadeauwensen weer aangevuld mogen worden. Heb jij nog geen idee wat je dit jaar wilt krijgen (of natuurlijk geven), neem dan eens even een kijkje in de never ending wishlist van NSMBL’s Sophie.

*Add to list*

De droomcadeaus van NSMBL’s Sophie

Wil je nou écht een topper van een cadeau geven dit jaar? Zorg er dan voor dat je er aandacht aan hebt besteed. Soms is een heel klein presentje, véél waardevoller dan een duur, luxe cadeau. Tóch zijn er soms (oké dan, best vaak) van die items die het leven een klein beetje knapper maken. Van die spullen die je eigenlijk gewoon wilt hebben maar eigenlijk niet zelf wilt kopen. Nou, dat soort dingen staan er dus op mijn wishlist.

 

Palais kussen met franje – €87,50

Laat ik even eerlijk zijn, alle kussens van Palais zijn zeer welkom op mijn bank, stoelen en bed. Stuk voor stuk zorgen deze handgemaakte kussens voor een heerlijk kleurrijke tint en een luxe gevoel in elke ruimte.

Palais
Palais

Horloge van Danish Design – nu van €179 voor €143,20

Ondanks dat ik eigenlijk altijd op mijn telefoon blijf kijken om te zien hoe laat het is, staat dit horloge hoog op mijn wensenlijst. Eenvoudig, maar sophisticated.

Danish Design horloge
Danish Design

 

Lamp van Georges – €350

Al jaren droom ik over deze designerlamp van George. Inmiddels in verschillende kleuren te verkrijgen en aanwezig in vrijwel élk designer interieur.

Trinny London – €66

Eigenlijk heb ik heel mijn leven al een vrij onrustige huid, maar sinds ik een keer Trinny London uit heb mogen proberen ben ik “verpest” en wil ik eigenlijk niks anders meer.

Trinny London
Trinny London

Knappe stappers van Axel Arigato – €260

Comfy was nog nooit zo leuk.

Sneakers van Axel Arigato
Axel Arigato

Vondels adventkalender – € 99,95

De kerstballen van Vondels verdienen een plekje in elke kerstboom. Een van mijn favorieten van dit jaar is de kaassouffle, maar wil je het nou helemaal bont maken, ga dan voor de adventskalender met 9 exemplaren.

Vondels Adventkalender
Vondels

Crocs met glitter – €55

Uhm, ja echt. Waarom weet ik niet. Had me dit een paar weken geleden aangeboden en ik had je uitgelachen, maar ik vrees dat ik betoverd ben toen ik deze stappers in de etalage van de Bijenkorf zag staan. Mooi van lelijkheid – zullen we het daar maar op houden?

Crocs
Crocs

Wat geef je de vrouw die alles al heeft? Dit zijn acht originele kerstcadeaus

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.