Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 12 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Een love story: Dua Lipa en haar zichtbare witte string

Als er iemand is die oude modetrends terug kan laten komen dan is het wel Dua Lipa. We hebben in 2022 al meerdere uitdagende looks van de zangeres voorbij zien komen dus we zijn verre van verrast. Of het nu gaat om retro-outfits, dubbele denim, laag uitgesneden mini rokjes of neon catsuits, Dua Lipa rockt het allemaal. En zoals we van haar gewend zijn gaat zij het jaar 2023 opvallend in. Ze draagt een mini jurkje waarin haar string meer dan goed zichtbaar is.

She’s bringing sexy back

De zangeres plaatste een aantal sexy foto’s op haar Instagram account. Ze droeg een zilveren mini-jurk voorzien van een halternek en opvallende oorbellen met sterren en de jurk had op zijn minst gezegd een nogal lage rug. Zo laag dat haar helder witte string voor niemand te missen was. De string zat tevens lekker hoog dus dat zorgde wel voor een eyecatcher effect.

Dua Lipa string mini jurk on fleek

Dat Dua Lipa niet bang is zien we op haar zelfverzekerde kiekjes op haar Instagram tijdlijn. De look werd gecombineerd met kniehoge roze laarzen, roze oogschaduw, een half opgestoken paardenstaart en dat absolute NYE-accessoire, namelijk een glas champagne. Dit is trouwens niet de eerste keer dat Dua Lipa opzettelijk haar ondergoed laat zien. Zo deed zij dat al eerder in november in een roze visnet jurk met een daarbij passende string. Deze foto’s waren op zijn minst gezegd ook spraakmakend en hot.

De zangeres is overduidelijk gek op spraakmakende looks en doet lekker waar zij zelf zin in heeft. Kunnen we haar ongelijk geven? Nee. Al draagt zij een vuilniszak, ze is en blijft, op en top een beauty. Wil jij een andere uitdagende look van de zangeres zien? Bekijk dan deze crazy jurk gemaakt van geld.

Zo kun je veilig blijven sporten tijdens donkere en koude winterdagen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.