Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 17 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de eerste beelden The Crown seizoen 6 inclusief William en Kate op de universiteit

Wij zijn gek op de Netflix-serie The Crown. De fictieve show over het Britse koningshuis voelt zó echt dat je af en toe vergeet dat je naar acteurs kijkt. Dat is natuurlijk ook te danken aan de goede casting, elk seizoen weer. Afgelopen jaar kwam seizoen 5 online en nu is de productie bezig met seizoen 6. Inmiddels zijn de kids van Charles en Diana al tieners en zit William zelfs al op de universiteit. Als je een beetje royal-kenner bent dan weet je dat hij daar zijn huidige vrouw Kate Middleton heeft ontmoet. De scènes worden natuurlijk opgenomen op een echte universiteit en Britse studenten krijgen dus een uniek kijkje achter de schermen. En omdat het 2023 is worden deze beelden gedeeld op TikTok.

Zie hier.. de eerste beelden van William en Kate!

William en Kate in The Crown

Voor als je het even gemist hebt: de 21-jarige Ed McVey gaat de rol van William vervullen en de 19-jarige Meg Bellamy wordt omgetoverd tot Kate Middleton. Die laatste is een echte nieuwkomer in het vak. Volgend Deadline heeft Meg simpelweg gereageerd op de casting call en heeft zij, ondanks haar gebrek aan professionele ervaring, iedereen weten te charmeren. Ze studeert in Wokingham, een plaats vlakbij het geboortedorp van Kate herself.

Hieronder zie je de eerste beelden van ‘Kate’ en ‘William’. Let goed op: het gaat dus niet om die eerste jongen. William is de jongen die later in beeld komt.

@shark_bateman

will and kate DUPE #thecrown #willandkate #standrews #royalfamily #standrewsuni #thecrownnetflix #princewilliam #katemidddleton #ukroyals #standrewsuni

♬ original sound – bateman

De Britse studenten vonden het zo leuk om te zien dat ze een bord hebben gemaakt voor de acteurs. Meg is erg blij met de steun die ze krijgt en stuurt de groep nog een hartje toe. Wel Gen-Z stijl.

@shark_bateman

Replying to @bateman

♬ original sound – bateman

Ook Elizabeth Debicki en Dominic West keren terug als Diana en Charles. Wel is het het laatste seizoen van Diana, want in seizoen 6 zien we ook haar tragische dood.

Prins William en Kate Middleton delen foto’s op Instagram met een ode aan prinses Diana

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.