Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 13 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

De eerste foto’s van The Crown seizoen 6 (mét William en Harry!) zijn uitgelekt

Het Britse koningshuis blijft interessant, in positieve én negatieve zin. Afgelopen maand overleed Queen Elizabeth II en even was de wereld in de ban van alle rouwacvititeiten en alle andere zaken rondom het The Royals. Want hoe gaat het met Harry en Meghan? Wordt Camilla wel koningin? En hoe gaat Charles het doen nu zijn moeder er niet meer is? Het vijfde seizoen van de hitserie The Crown verschijnt binnenkort op Netflix en dat is voor de fans van The Royal Familie heel erg leuk nieuws. Ook zijn er nu foto’s gespot van ‘Diana’, ‘William’ en ‘Harry’, op de set van seizoen 6 en die wil je echt even zien.

The Crown

Het eerste seizoen van de serie verscheen in 2016, dus de kans is groot dat je de reeks tot nu toe al gekeken hebt. Mocht je nog niet bekend zijn met de serie, leggen we je nog even uit waarover het gaat. The Crown is een Britse historische dramaserie en het vertelt een biografisch verhaal over de regeerperiode van koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk. Ook zien we natuurlijk allerlei historische gebeurtenissen en veel andere bekende familieleden, die ook weer een eigen verhaallijn hebben.

Zo stond seizoen 4 in het teken van een nog jonge Charles en Diana en hun huwelijksproblematiek. In de vervolgseizoenen zullen we dan ook zien hoe deze relatie verdergaat, iets wat natuurlijk in real life ook allemaal gebeurd is. Je weet daarom hoe het afloopt, maar we zijn wel benieuwd hoe de makers van de serie dit gaan vertalen naar beeld.

Nieuwe cast

De rol van prinses Diana wordt in de laatste twee seizoenen vertolkt door de Australische actrice Elizabeth Debicki. Zij is bekend van The Man from U.N.C.L.E., The Great Gatsby, Widows, The Night Manager en Peter Rabbit. Eerder doken er al een aantal beelden op van Elizabeth Debicki en Dominic West in hun karakters als prinses Diana en prins Charles.

Seizoen 6 is ook het seizoen van William en Harry

De cast is nu bezig met het filmen van het laatste (sad!) seizoen en er zijn nu foto’s opgedoken van Diana mét haar twee zoons, William en Harry. E! deelt verschillende BTS-foto’s. Benieuwd naar de rest? Die kijk je hier.

Veel mensen kunnen dan ook niet geloven dat het gaat om een fictieve foto: “For a second I thought these were real pics 😂😂😂” en iemand anders laat weten erg tevreden te zijn met de casting: “My God these actors sure do have a high resemblance with to Princess Diana and Prince William & Harry”. Wij zijn het er mee eens.. Wat lijken ze goed. We kunnen niet wachten.

Deze jonge acteurs spelen William en Kate in The Crown seizoen 6

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.