Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 2 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Wil je zien – De film Elvis is vanaf vandaag te bekijken op HBO Max

Voor een goede verfilming van het leven van een popicoon mag je ons altijd wakker maken. We gingen onwijs lekker op Bohemian Rhapsody en ook Rocketman over Elton John vonden we top. Jij ook? Dan is het je vast niet ontgaan dat er ook een film over Elvis is. We hebben goed nieuws, want je kijkt deze vanaf vandaag op HBO Max, ondanks dat de film ook nog in de bioscopen draait.

Ondanks dat het best lekker weer is, weten wij wat we doen vanavond.

De film Elvis is vanaf vandaag te bekijken op HBO Max

Als je nog geen HBO abonnement had, dan is het nu écht tijd om er eentje af te sluiten. Want naast Euphoria en SATC, kijk je vanaf vandaag ook de film Elvis op de streamingsdienst. Door veel filmliefhebbers is deze verfilming van Elvis Presley’s leven onwijs geprezen, dus je begrijpt: dit moeten we zien.

In dit door en door filmische drama zien we het leven van Elvis (gespeeld door Austin Butler) vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (gespeeld door Oscar-winnaar Tom Hanks). Aan de hand van Parker schetst de film de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen hem en Presley, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat één van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (gespeeld door de mooie Olivia DeJonge).

Een film vol grote namen

De cast van Elvis barst van de grote namen, maar dat kan ook niet anders wanneer je het leven van zo’n legendarische artiest verfilmd. Naast eerdergenoemde acteurs, verschijnen ook Xavier Samuel (Twilight), Dacre Montgomery (Stranger Things), Kate Mulvany  (The Great Gatsby) en Charles Grounds (Crazy Rich Asians) in de film.

Bekijk hier alvast de trailer om in de nostalgische stemming te komen. Elvis is vanaf vrijdag 2 september te streamen op HBO Max.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.