Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 10 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze lichaamsbehandeling staat gelijk aan een ab workout van 30 minuten

De meesten van ons staan regelmatig in de sportschool om aan onze spierkracht te werken. Hoewel dat natuurlijk goed werkt, is het soms fijn om een extra duwtje in de goede richting te krijgen. Met de nieuwe EM Tight-behandeling van BLOY Institute staat een lichaamsbehandeling gelijk aan een ab workout van 30 minuten. Wat wil je nog meer?

We praten je bij over deze baanbrekende behandeling.

EM Tight bij BLOY Institute

Natuurlijk kan het heel fijn zijn om helemaal kapot uit de gym te komen na een goede workout, maar lachend en zonder hartslagverhoging een ab workout van dertig minuten klinkt natuurlijk nóg veel beter. Dat kan met de nieuwe EM Tight-behandeling van BLOY, die gelijk staat aan een workout van dertig minuten.

Waar tijdens een reguliere workout 20 tot 30 procent van je spieren actief zijn, werken bij deze sessie bijna 100 procent van je spieren. Met deze zeer effectieve behandeling vergroot jij je spiermassa en neemt je vetpercentage af. Je ziet er niet alleen anders uit, maar je merkt met sporten ook dat je buikspieren sterker zijn geworden. Je doet de behandeling in een kuurvorm van zes sessies, verspreid over 2 tot 3 weken. De EM Tight werkt niet alleen voor je buik, maar kan ook voor de billen en armen ingezet worden.

BLOY

Hoe werkt het?

Zodra je ligt, worden de handstukken op het lichaam gezet via een elastische band. Deze zorgen voor elektromagnetische energie, die de spieren laat samentrekken. Door de spiercontracties nemen de spiervezels en het volume van je spieren toe.

Omdat je tijdens de behandeling niet zweet, kun je daarna direct door naar je volgende afspraak. Daarnaast is er geen hersteltijd en heb je nauwelijks spierpijn, terwijl je wel direct een plattere buik, sterkere armen of strakkere billen hebt. Klinkt als een ideale behandeling, toch? Je kunt de behandeling boeken via de website van BLOY Institute.

BLOY

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.