Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 21 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Kijkers hebben allemaal dezelfde kritiek op de Netflix-serie Selling Tampa

Net als bij Selling Sunset zijn we natuurlijk ook verslaafd aan Selling Tampa. Niet zo gek als je het aan ons vraagt, want Selling Tampa is de perfecte show om te bingen nu we aan het wachten zijn op seizoen 5 van Selling Sunset. Toch is er iets wat ons is opgevallen en we zijn niet de enigen, want kijkers hebben op Twitter allemaal dezelfde kritiek op de serie.

Is het jou al opgevallen?

Selling Tampa

Selling Tampa is een spin-off serie van Selling Sunset, waarvan we niet wisten dat we hem nodig hebben. Toch genieten we ontzettend van de makelaars, de prachtige huizen en de drama in deze nieuwe Netflix-serie. Net als Selling Sunset volgt Selling Tampa een groep makelaars bij the Allure Realty-makelaardij die zich bevindt in Florida.

Bij Selling Tampa zien we ook dat veel vrouwen en het verkopen van grote huizen zorgt voor ontzettend veel drama, dat betekent meer opwinding voor ons. Toch hebben kijkers één klacht over de Netflix-serie. Hoewel er namelijk prachtige huizen in de show voorbijkomen, zien we niet dat er ook echt huizen worden verkocht.

Selling Sunset: Maya Vander onthult dat de producers de show compleet verdraaien

Twitter

Veel fans – inclusief wij – zijn hartstikke enthousiast over de serie, maar er is toch één ding waar ze het allemaal over eens zijn. Zo schrijft een fan: “Is anyone gonna sell a house?” Andere fans schrijven: “They gonna actually sell any houses?!?”, “How many houses did they actually sell on #SellingTampa?” en “3 episodes in of #SellingTampa and I ain’t seen one person sell a house yet.”

Andere fans laten weten dat ze zich niet storen aan het feit dat er maar weinig huizen worden verkocht, zolang er maar drama in de serie te zien is. Zo schrijft een fan: “Lemme tell you…I loved #SellingTampa. Colony was my fave. Now, did I see anyone actually SELL a house? No. But did they give me the drama and razzle dazzle I needed? Yes!” Een andere kijker is het hier helemaal mee eens en schrijft: “Okay so besides them needing to sell more houses on this show and me not liking how some things are ran, I loved it overall and need a season 2 #SellingTampa.”

Fans zeggen allemaal hetzelfde over Chrishell en Jason in Selling Sunset seizoen 4

Laten we eerlijk zijn: wij kijken Selling Tampa natuurlijk ook voor de drama.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.