Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 30 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Volgens Lucas Bravo is dit cliché uit Emily in Paris compleet waar

Het is geen geheim dat we compleet verkocht zijn aan Emily in Paris. We hebben de serie inmiddels al weken geleden afgekeken, maar kunnen er niet over stoppen. En het is natuurlijk ook geen geheim dat we Gabriel, oftewel Lucas Bravo, direct even hebben gestalkt op social media (guilty). Hoewel de serie vol clichés zit, kunnen we niet wachten op het (eventuele) derde seizoen.

Sommigen bekritiseerden Emily in Paris door de clichés, maar onze Lucas Bravo vertelt dat er ook zeker wat van waar is.

Emily in Paris

Neem een Amerikaanse vrouw, een nieuwe baan bij een Franse marketingfirma, een betoverend beeld van Parijs en een hele fijne buurman en je hebt alle ingrediënten voor Emily in Paris. Hoewel het er soms wat idealistisch uitziet, is het ook wel fijn om eens weg te zwijmelen in een droomwereld.

De maker, Darren Star, wilde dan ook dat de serie “a love letter to Paris” zou zijn. En dan natuurlijk wel door de ogen van Lily Collins, oftewel Emily. “The first thing she is seeing is the clichés because it’s from her point of view,” vertelde hij aan The Hollywood Reporter. “I wanted to do a show that celebrated that part of Paris.”

Franse clichés

En volgens Lucas Bravo, de fijne buurman, is in ieder geval een van de clichés compleet waar. “For me the biggest cliché, so to speak – that actually is so true – is people smoking after the gym. It’s so true,” vertelde hij aan People. “You know, ‘Oh, after this big effort, the lungs are perfectly open and ready to receive some nicotine, so let’s smoke a cigarette,'”

Volgens Lucas is het cliché “so French” en was hij verbaasd dat Darren Star het in de serie had gestopt. Hoewel Netflix een derde seizoen nog niet heeft bevestigd, kunnen wij nu al niet wachten op meer avonturen van Emily in Parijs. Natuurlijk zijn we nu niet alleen verkocht aan Gabriel, maar is ook Alfie een goede reden om naar de serie te kijken.

emily in paris
Netflix Netflix

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.