Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 26 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

De opnames van Emily in Paris zijn in volle gang en fans spotten Emily met deze knappe acteur

Het is eindelijk zo ver: de opnames van het derde seizoen van Emily in Paris zijn in volle gang. Fans spotten de acteurs op meerdere plekken in de stad, opnieuw in iconische outfits. En ja, Emily heeft weer een lover en de man in kwestie kennen we maar al te goed.

Uhm, wanneer kunnen we kijken?

Fans spotten Emily met Gabrielle in de straten van Parijs

JA! Lily Collins en Lucas Bravo, a.k.a. Emily en haar all time crush Gabriel, zijn door fans gespot in de straten van Parijs. Betekent dit dat ze dit seizoen weer samen komen? Of blijven ze voor altijd om elkaar heen draaien? Aan het einde van seizoen twee moet Emily de keuze maken. Wij hopen stiekem dat haar hart haar naar Gabriel leidt.

Niet iedereen is fan van deze serie… en deze outfit

Als je Emily in Paris kijkt zijn er twee opties: genieten of cringen. Terwijl wij wel houden van een (ietwat foute) zoetsappige serie, zijn er ook veel mensen die Emily in Paris niet aan kunnen zien. En dat lezen we maar weer in de comments. Onder het bericht van Diet Prada zijn de reacties niet mals. ‘God my life was so peaceful while I forgot this show existed’ schrijft iemand onder de foto. ‘Please cancel this show‘ schrijft een ander. Oké, subtiel.

Maar het is niet de show die de meeste haat krijgt, het is vooral de outfit die Lily draagt. En we moeten toegeven: dit had inderdaad wat beter gekund. I mean, hoeveel patronen kan je dragen in één outfit? De fans zijn het ook niet eens met deze kledingkeuze en dat laten ze maar al te graag merken. Hier een greep uit de comments:

‘Tooooo many things going on in one fit… and not in a good way 💀’
Category Is: Clash of the Patterns 💅

‘No one dresses like that in Paris.’
‘I understand she’s an American in paris but by season three wouldn’t she pick up some french-est style???’

Wanneer komt seizoen drie van Emily in Paris op Netflix?

Een exacte realeasedatum is er nog niet, maar als we uitgaan van de eerste twee seizoenen, dan zal seizoen drie ook begin december gelanceerd worden. Ervan uitgaande dat ze nu al een het opnemen zijn, wordt dat waarschijnlijk weer een kerst met Emily in Paris.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.