Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 5 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Emily Ratajkowski praat openlijk over haar seksualiteit in interview met HOMME Girls

Emily Ratajkowski is – zoals we dat ondertussen allemaal wel weten – single op het moment en geniet daar in volle teugen van. We hebben haar al voorbij zien komen in het nieuws met verschillende liefdesupdates. In een interview met HOMME girls sprak ze zich dan ook openlijk uit over haar single era, daten en haar seksualiteit.

EmRata is speaking.

Emily Ratajkowski bij HOMME Girls

We hebben de afgelopen tijd Emily met menig man kunnen spotten. Zowel Brad Pitt, Pete Davidson, Harry Styles en Eric André vielen als een blok voor het model. Nu is het weer even stil rondom Emily en daarom vertelt ze in alle openhartigheid over haar single era.

Ook geïnteresseerd in vrouwen

In november kwam Emily Ratajkowski naar buiten als biseksuele vrouw. Sindsdien hebben we haar wel gezien met een aantal mannen, maar in het interview krijgen we ook meer diepte over haar kijk op vrouwen. Ze vertelt dan ook dat ze wacht op de juiste vrouw om te daten: “I would love to. Waiting for the right one to come along. I’ve always been someone who’s more attracted to vibe than specifics of physicality so sometimes it’ll just randomly hit me, and I’ll be like, ‘Whoa, I’m attracted to this person!'”

Vrijgezellig leven

Voor nu benadrukt Emily dat ze vooral geniet van het vrijgezellenleven. Voorheen beschreef ze zichzelf als een pick me girl, en was een eigen mening hebben iets wat zij lastig vond. Tijden zijn echter veranderd en ze staat nu juist sterk in haar schoenen.

Meer mannen in de toekomst?

Dat Emily Ratajkowski het single leven nog even niet beu is, kunnen we wel stellen. Wij zijn in ieder geval benieuwd met welk persoon we haar in het vervolg zullen spotten. Zou het een man blijven of zullen we Emily ook met een vrouw tegenkomen. De deuren zijn voor het model wagenwijd opengevlogen en wij kunnen alleen maar blij zijn dat zij hier gelukkig mee is.

Hunger Games-actrice Willow Shields deelt naaktfoto na chantage

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.