Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 27 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de grappigste reacties op de ongemakkelijke slobbersessie van Harry Styles en Emily Ratajkowski

Eerder vandaag schreven we al over dé zoen van Harry Styles en Emily Ratajkowsi, die momenteel het hele internet over gaat. Als de twee dachten anoniem te kunnen tongen in Tokio.. is dat helaas mislukt. Of het hier gaat om een serieuze relatie of gewoon een leuk avontuurtje is niet bekend, wel weten we dat Harry al langer fan was van de knappe brunette. De video gaat dus redelijk viral, maar niet alleen om obvious reasons. De twee staan er ook nogal ongemakkelijk bij en veel fans krijgen de ‘ick’ van de manier waarop de twee staan te zoenen.

Dit zijn de grappigste reacties op de zoensessie van Harry en Emily

Je bent beroemd, knap, jong, single.. tjsa, niet zo gek dan dat je iedereen om je vinger kan winden. Harry en Emily hebben beiden geen tekort aan aandacht. Zo verslindt Emily de één na de andere celeb (hoi Pete, Brad en Eric) en daar kan ze nu ook Mr. Styles aan toevoegen. Ze was afgelopen weekend in Tokio, waar Harry optrad. Of dat met voorbedachte rade was of misschien zelfs op uitnodiging weten we niet, maar toevallig is het wel. De twee hebben het duidelijk naar hun zin en er zitten ook heel wat drankjes in hun systeem, misschien dat ze daarom ook zo open en bloot tegen een auto staan.

Good for them natuurlijk, want waarom zou je niet zoenen als je daar wel zin in hebt?! Helaas voor hen gaat nu toch heel het internet gaat nu los om de manier van zoenen. Het is namelijk nogal.. ongemakkelijk, slobberig en niet heel erg sexy. Waar veel mensen een moord zouden toen voor een kus van één van de twee, is die droom nu bij heel wat mensen toch minder geworden.

Ajohhhhhh, iedereen heeft wel eens een dronken zoen ervaren toch?

@jadenina17

What’s even happening? #fypシ #foryoupage #harrystyles #emilyratajkowski #imnotokaylol

♬ original sound – Rickey Rick

@thomasheadon

WHY DID HE EAT HER

♬ original sound – thomas headon

@evers.incenewyork

okay last video abt this i promise.. 😭#harrystyles #emilyratajkowski #oliviawilde #harrystylesvids #hshq #foryoupage #fyp #viral #foryou #hs1 #fineline #harryshouse #harries #harry #styles #loveontour #loveontourjapan #hslot #japan #famous #dontworrydarling #loveontour #loveontour2023 #justajoke #imkidding

♬ original sound – Sel

@chopsueyelash

my poor eyes didn’t need to be exposed to that information #harrystyles #harrystylesvids #onedirection #1d

♬ original sound – venla🫶🏻

Emily Ratajkowski is zoenend gespot, maar niet met Pete Davidson

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.