Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 2 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Erop uit dit weekend? Deze leuke dingen zijn er te doen

Het is bijna weekend en dat betekent dat het tijd is om leuke plannen te maken. Heb jij nog geen idee wat je gaat doen? Er zijn genoeg leuke pop-up events en restaurants, die je alleen de aankomende tijd kan bezoeken. Wij zetten ze voor je op een rij.

Van dining experiences tot expositiies.

Deze leuke dingen zijn er te doen in het weekend van 2 t/m 4 december

Het is een perfect weekend om te genieten van al het leuks dat er op dit moment te doen is.

The Greanery

Van 24 november tot en met 24 december is het Transformatorhuis omgetoverd tot restaurant The Greanery. Het eerste restaurant ter wereld dat volledig is uitgerust met groene stroom en zonder gas kookt. Bij elke geserveerde gang veranderen ze de complete setting met 360° videomapping, muziek, acts en entertainment. Wij gingen afgelopen woensdag langs en het is een beleving die je niet wil missen.

Het Amsterdamse Winterterras

De komende weken staat de Gashouder in het teken van het Amsterdamse Winterterras. De fijnste horecazaken van Amsterdam verzamelen zich hier met hun signature dishes. Daarnaast kan je dansen in de silent disco of karaoke zingen in de karaokebar. Iedere avond wordt gehost door een andere feestorganisatie. Kortom, dikke aanrader.

Eten en drinken bij De Kastanjehof

Sinds 1 december is De Kastanjehof in Lage Vuursche open als boetiekhotel én restaurant. Met het team van Hannekes Boom, Vergulden Eenhoorn, Café Restaurant Nieges en Lolita achter het concept belooft dat veel goeds.

The Afternoon Tea bij THE DUCHESS

Het is nu officieel te koud om op het terras te zitten, dus zoeken we binnen de gezelligheid op. Een plek waar dat kan is THE DUCHESS. In dit prachtige restaurant serveren ze nu ook een herfstige afternoon tea. Lekker voor op de zondagmiddag.

Gianni Versace Retrospective in het Groninger Museum

Op zaterdag 3 december opent de tentoonstelling over het werk van Gianni Versace in het Groninger Museum. In de kleurrijke, gewaagde en emotionele tentoonstelling nemen we je mee in een wereld van extravagante kleding en uitbundige catwalkshows, waarin mode, pop en design op spectaculaire wijze samenkomen.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.