Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 2 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Euphoria in één klap uitgekeken? Dan vind je deze series op Netflix ook fantastisch

Als je een HBO Max abonnement hebt, dan was Euphoria waarschijnlijk de reden dat je deze afsloot. Vanaf het eerste moment waren wij hooked en we keken de twee seizoenen in een weekend weg. Ben jij – net als wij – in dat zwarte Euphoria-loze gat gevallen? Wij hebben hier een aantal series voor je die je weer uit de put halen. En je kijkt ze gewoon op Netflix.

Of je wacht natuurlijk op seizoen 3. Maar dan kan je lang wachten, dus tot die tijd houden deze series op Netflix je bezig.

5x series op Netflix die lijken op Euphoria

Niet zomaar high-school series, maar series met datzelfde rauwe randje als Euphoria.

1. Sex Eduction

Nog een serie die laat zien dat het leven van een tiener niet alleen maar rozengeur en manenschijn is, dat is Sex Education. Deze serie volgt de wilde escapades van de seksueel actieve studenten op Moordale Secondary School. Asa Butterfield speelt de hoofdrol als Otis, een verlegen middelbare scholier wiens moeder een ongeremde sekstherapeute is. Je raadt het al, dat zorgt voor een heleboel ongemakkelijke situaties.

2. Dare Me

Dare Me is een donker verhaal over vrouwelijke vriendschap, cheerleading en geheimen. Addy en Beth zijn beste vriendinnen en leven voor het cheerleaden. Beth richt overal waar ze komt vernielingen aan en wanneer de nieuwe – en best wel mysterieuze – hoofdcoach zich op Addy richt in plaats van op haar, worden er verschrikkelijke gebeurtenissen in gang gezet. Er komt veel duister drama, beloofd.

3. The End of The F***cking World

Een serie vol zwarte humor over een bijna psychopathische tiener die samen met een opstandige avonturierster op roadtrip gaat. We willen niet te veel verklappen, maar dit is zéker een aanrader.

4. Grand Army

Net als Euphoria, volgt Grand Army een aantal tieners die op Grand Army High School zitten. De serie begint wanneer een bom ontploft in de buurt van de school, wat leidt tot racisme en xenofobie, maar ook tot zelftwijfel en identiteitsdissociatie bij de tieners.

5. The Society

The Society begint meteen heftig, wanneer alle volwassenen in een klein, upper-class stadje spoorloos verdwijnen. De jonge inwoners van dit stadje moeten een manier vinden om verder te gaan en hun nieuwe leven te leiden. En geloof ons, dat gaat niet zonder gedoe.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.