Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 2 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Basketbalspeler Andrew Bogut haalt uit naar Kendall Jenner, maar krijgt massaal commentaar van fans

Het is alweer even geleden dat het verdrietige nieuws van de break-up van Kendall Jenner en Devin Booker naar buiten kwam. Het stel is op dit moment namelijk alweer twee weken uit elkaar. Toch lijkt niet iedereen het nog los te kunnen laten, want basketbalspeler Andrew Bogut haalt flink uit naar Kendall Jenner, maar fans laten het daar niet bij.

Ouch!

Kendall Jenner en Devin Booker

Kendall Jenner en Devin Booker waren het It-koppel van dit moment. Vooral toen het stel in Italië was tijdens de bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker bleken de vonken er vanaf te springen. Toch bleek niet veel later dat diezelfde bruiloft een keerpunt in de relatie van het model en de basketbalspeler was.

Op dat moment realiseerden de twee namelijk dat ze misschien toch niet zo goed bij elkaar pasten als ze zelf dachten. Bronnen dicht bij Kendall Jenner en Devin Booker onthulden namelijk dat het stel meerdere gesprekken over hun toekomst hadden gehad en niet op een lijn lagen met elkaar. Dit zorgde ervoor dat het stel niet veel later een punt achter hun relatie zetten.

Tweet van Andrew Bogut

In de nasleep van Kendalls recente breuk kwam voormalig basketbalspeler Andrew Bogut om de hoek kijken en haalde flink uit naar het model. Hij schreef namelijk een nogal seksistische tweet over het datingleven van Kendall Jenner en deelde deze met de wereld.

De Tweet luidt: “With the 2022 @NBA draft completion yesterday, one big name has yet to find a home,” Andrew wrote. “Which team will snap up @KendallJenner?? Solid talent, versatile. ?? marks around team culture + habit of endless self-promotion. Doctors will need to do medical as body has been banged up.” Duidelijk volkomen ongepast!

Reacties

Natuurlijk laten fans van Kendall Jenner Andrew Bogut hier niet zomaar mee wegkomen en hij krijgt dan ook massaal kritiek op zijn tweet. Zo schrijft een fan van Kendall: “Such a gross remark.” Andere fans schrijven: “This isn’t your best work. We need to be better than this,”, “This is an awful way to speak about a woman,” en “How have you not deleted this tweet yet?”

Dit is overigens niet de eerste keer dat Kendall Jenner het onderwerp is van seksistische grappen over haar datingleven. En hoewel ze nog niet heeft gereageerd op de Tweet van Andrew, reageerde ze in het verleden wel met deze iconische Tweet:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.