Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Celebrity 2 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Food diary: dit eet Harry Styles op een dag

Op de NSMBL-redactie zijn we gek op eten. Uitgebreid ontbijten, lekker lunchen, borrelen met vriendinnen… We kunnen daarom altijd inspiratie voor de lekkerste gerechten gebruiken. En waar kunnen we die inspiratie beter opdoen dan bij celebrities? Vandaag kijken we naar de food diary van Harry Styles.

We kunnen wel stellen dat Harry Styles een van de populairste zangers van het moment is. Met zo’n drukke agenda is het natuurlijk noodzakelijk om goed te eten. Hoe pakt Harry dit aan op een normale dag? We doken in zijn voedingspatroon.

Dit eet Harry Styles op een dag

We zijn benieuwd – staan watermeloen en suiker ertussen?

Ontbijt

Harry staat ‘s morgens op met een bullet koffie. Deze bulletproof koffie is een koffie met roomboter en kokosolie (of met MCT olie, voor de echte die-hards). Deze koffie smaakt naar een romige latte, maar dan met flink wat meer calorieën dan je van een koffie gewend bent. Deze caloriebom op de vroege ochtend zorgt ervoor dat hij verder een licht ontbijt eet: vaak alleen wat geroosterd brood met eieren.

Lunch

Rond het middaguur maak je de zanger blij met een bord volkorenpasta, groenten en een side salad. Er komt geen vlees op het bord, want Harry Styles is een pescotariër. Dat houdt in dat hij geen vlees eet, maar wel vis. “My body definitely feels better for it,” vertelt hij over zijn leefstijl aan Vogue.

Diner

Ook ‘s avonds komt er bij de zanger een volledige maaltijd online. Wat dat precies is, maakt hem niet zo veel uit. Als het maar geen vlees bevat. We gokken dus dat Harry een makkelijke eter is. Zijn favoriete gerechten zijn taco’s en spruitjes, liet hij aan The Beet weten.

Benieuwd naar de food diary van andere celebrities dan Harry Styles? Check hier de what I eat in a day van ZendayaRihannaKylie Jenner en Victoria Beckham. Of check de Food Diary van collega-zanger Justin Bieber hieronder!

Food diary: dit eet Justin Bieber op een dag

MashedHealth-yogi

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.