Britta van Aggele
Britta van Aggele Social Media 11 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze hack gebruiken influencers om de perfecte foto’s voor Instagram te schieten

Zit jij soms ook uren door Instagram te scrollen om erachter te komen hoe influences nou toch die perfecte foto’s weten te schieten? Same! Als wij een perfecte foto proberen te schieten wil het meestal net niet helemaal goed lukken, maar dat is vanaf nu verleden tijd! Wij zijn er namelijk achtergekomen welke hack influencers gebruiken om die perfecte foto’s te schieten.

Wij vertellen je precies hoe het werkt!

Instagram-foto’s

Hoewel TikTok tegenwoordig de wereld compleet overneemt zijn wij Instagram nog niet uit het oog verloren. Dit social media platform is wat ons betreft namelijk nog steeds de place to be als het op foto’s aankomt en dat zijn veel mensen het met ons eens. Zo zijn celebrities als Selena Gomez, Kourtney Kardashian en Kylie Jenner nog dagelijks te zien op het platform.

Maar niet alleen celebrities genieten nog van Instagram. Onze Instagram-feed staat elke dag weer vol met influencers die de meest prachtige foto’s delen en laten we eerlijk zijn: dat willen wij ook! Maar nu zijn we er door een TikTok-video achtergekomen hoe we dit kunnen doen, want niemand minder dan influencer Bella Procida deelt haar geheime hack voor het maken van de perfecte foto.

Heb jij een acnegevoelige huid? Deze SPF-producten maken je huid niet vettig

Hack

Nu denk je misschien: “ik moet een heleboel moeite gaan doen voor één perfecte foto”, maar dat heb je mis. Bella laat in haar TikTok-video namelijk weten dat het geheim achter het schieten van de perfecte foto helemaal niet moeilijk is. In tegendeel zelfs: het zal je verbazen hoe makkelijk jij straks de perfecte Instagram-foto’s kunt schieten.

In haar video laat Bella zien dat je voor de perfecte foto niet foto per foto moet schieten, maar allemaal foto’s achter elkaar moet schieten door de foto-knop naar links te slepen. Dit zorgt ervoor dat je iPhone de foto’s qua kleur niet automatisch aanpast, waardoor ze uiteindelijk mooier worden.

@bellaprocida

for my girlies 🫶🏼

♬ Kawaii Aesthetic – LoES

TikTok gaat compleet los over de serie The Summer I Turned Pretty en dit is waarom

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.