Gina Koninkx
Gina Koninkx Relaties 18 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Waarom teruggaan naar je ex juist wél een goede keuze is

Nou zal het bovenstaande koppel niet zo snel (lees: 99.9% zeker niet) meer opnieuw bij elkaar komen, maar dat hoeft niet te betekenen dat jij en je ex ook helemaal verleden tijd zijn. Hoewel er uitzonderingen zijn te bedenken waarom je nooit meer terug zou gaan naar je ex, kunnen wij ook wel het een en ander bedenken om dat juist wél te doen.

Natuurlijk zijn jullie met een reden uit elkaar gegaan, maar wie weet valt er toch nog wat uit jullie relatie te halen en is in jouw geval een verzoening met je ex juist een super idee.

Terug naar je ex

Sommige mensen moeten er echt niet aan denken, maar als jij nog een sprankeltje hoop hebt op dat alles (weer) goed komt met je ex, is het de overweging waard. Drie redenen waarom teruggaan naar je ex juist wél een goede keuze is.

1. Als de break-up in een opwelling is gegaan

Het kan natuurlijk gebeuren dat jullie na een ruzie uit elkaar zijn gegaan en daar op dat moment helemaal niet weloverwogen over na hebben gedacht. Als dat het geval is, is het slim eens goed te praten met je ex en wellicht komen jullie vrij snel tot de conclusie dat het echt in een opwelling is gegaan en de liefde overwint.

2. Als jullie nog gevoelens hebben voor elkaar

Of het nou al lang uit is of pas net, als de gevoelens voor elkaar blijven is het de moeite waard te onderzoeken of jullie niet tóch voor elkaar gemaakt zijn. Het is natuurlijk niet gek da je vlak na een break-up nog veel met je ex bezig bent, maar als jullie allebei merken dat dat gevoel niet minder sterk wordt, is het een goed gesprek (en make-up sex waard).

3. Als jullie aan je relatie en/of persoonlijke problemen hebben gewerkt

Hebben jullie beiden gewerkt een jullie persoonlijke problemen en lijkt dit te leiden naar verandering? Dan zou dat een goed moment kunnen zijn om jullie relatie nieuw leven in te blazen als dit de problemen van vroeger heeft verbeterd. Wie weet werkt het nu wel tussen jullie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.