Gina Koninkx
Gina Koninkx Relaties 15 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

5 dingen die vet herkenbaar zijn als je op je 25e nog nooit een relatie hebt gehad

De dates zijn al lang niet meer op één, laat staan twee, handen te tellen. Je ouders vragen keer op keer wanneer je nou eens iemand meebrengt met Kerstmis. Maar nee, dat zit er – althans zo lijkt het voor jou – voorlopig nog niet in. Ben je al 25 jaar lang single? Dan is dit allemaal wel erg herkenbaar.

Toch willen we benadrukken dat je het echt niet moet opgeven, want de prins of prinses op het witte paard kan elk moment voor je deur staan.

Al 25 jaar single

Neem het vooral met een korreltje zout, maar deze 5 dingen zijn wel erg herkenbaar voor iedereen die al 25 jaar (of langer) single is.

1. Je hebt al 100 keer opnieuw je datingapps geïnstalleerd

Omdat je tóch elke keer maar weer probeert de liefde van je leven te ontmoeten. Na een paar gesprekken en dates ben jij er weer helemaal klaar mee, om vervolgens de apps te verwijderen – en je raadt het al – deze uiteindelijk weer opnieuw te installeren.

2. Je probeert familiefeestjes te vermijden

Want hier komt hoe dan ook het topic weer aan bod waarom je nog single bent. Je oma durft na 25 jaar zelfs aan je te vragen of je wel zeker bent van je geaardheid. Thanks oma!

3. Mensen snappen niet waarom je nog single bent

En dat gesprek heb je inmiddels dan ook meer dan 100 keer gevoerd. Voor eens en voor altijd: je snapt het zelf ook niet. Het blijft toch behoorlijk irritant als mensen dit weer opgooien want er is helemaal niks mis met jou.

4. Het lijkt of iedereen om je heen wél een relatie heeft

Hoe langer jij single bent, hoe meer het je begint op te vallen dat anderen wél een relatie hebben. Zelfs die vriendin die na 7 jaar uit elkaar is met haar vriend heeft alweer een nieuwe liefje op het oog en zit alweer met één been in haar volgende rela.

5. Mensen vinden het shocking

Het is niet alleen zo dat mensen zich afvragen waarom jij nog single bent, ze vinden het vooral erg shocking. Daarom heb je ook al minstens 100 keer gehoord dat mensen echt iN Sh000Ck zijn dat je al 25 jaar single bent. Alsof je dat voor de lol bent.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.