Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 30 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

‘Expensive blonde’ is dé grootste haarkleurtrend van dit voorjaar en wij zijn fan

Het nieuwe jaar is begonnen en de tijd vliegt voorbij, want voor we het weten staat de lente alweer voor de deur. Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook nieuwe trends en die vliegen ons op dit moment al om de oren. Zo weten we precies welke modekleuren we in de lente en zomer gaan zien weten we dat ‘expensive blonde’ een van de grootste haarkleurtrends van dit voorjaar gaat worden.

Wij zijn nu al fan van deze haarkleurtrend.

‘Expensive blonde’

Tenzij je onder een steen hebt geleefd, heb je waarschijnlijk al gehoord van ‘Expensive Brunette’. Dat is namelijk de multidimensionale luxe haarkleur die in de winter van 2021 ontzettend populair was. Gelukkig blijven de blondines onder ons niet achter, want dé haarkleurtrend van dit voorjaar is ‘expensive blonde’ en wij zijn fan.

Celebrity-kapper Tom Smith introduceert ons op Instagram aan de nieuwste haarkleurtrend en vertelt dat we de trend in het voorjaar overal gaan zien. “It’s a really soft contrast so there are fewer shadows in the hair, but it’s not one set colour. There’s still dimension, there’s still highs and lows,” legt Tom uit. “Generally, it’s a warmer shade but I think this is really going to do well in Spring.”

Van blondine naar brunette? Deze celebs hebben beide haarkleuren gerockt

Techniek

In de video laat Tom een foto zien van Selling Sunset-makelaar Chrishell Stause, die afgelopen zomer haar haarkleur veranderde van karamel naar helder warm blond. We zien dat de techniek nauw aansluit bij die van een ‘Expensive Brunette’. Het draait allemaal om het geven van meer dimensie en detail aan je haar, want dat is precies wat zorgt voor die luxe afwerking.

Voor deze luxe afwerking is een deskundige mix van verschillende blonde tinten nodig. Dit zal je haar naar een hoger niveau tillen in vergelijking met een gewone box-dye-look. Je kunt dan ook het beste naar een professionele kapper gaan en daarmee bespreken wat je in gedachten hebt. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende tinten blond en een professional ziet precies welke kleuren goed bij jou werken.

De ‘boy bob’ wordt een van de grootste haartrends voor 2022 en zo draag je hem

Wij hebben onze kappersafspraak al staan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.