Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 30 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Pete Davidson wil een huis in Los Angeles kopen om dichterbij Kim Kardashian te zijn

Het lijkt beter dan ooit te gaan met Kim Kardashian en Pete Davidson. Ze zijn niet alleen net met elkaar op vakantie geweest, maar Pete heeft zelfs al de kinderen van Kim Kardashian ontmoet. Nu de relatie van het koppel steeds serieuzer wordt lijkt het erop dat ze ook steeds dichter bij elkaar willen zijn. Pete Davidson wil namelijk een huis in L.A. kopen om dichterbij Kim Kardashian te zijn.

Wie weet is hij straks de buurman van Kanye West.

Kim Kardashian en Pete Davidson

Niemand had het vorig jaar zien aankomen, maar daar waren ze dan toch opeens: Kim Kardashian en Pete Davidson in een relatie. Het internet was direct in shock en wij konden het ook haast niet geloven. Toch blijkt het koppel tegen alle verwachtingen in heel serieus te zijn. Ze hebben namelijk al elkaars moeders ontmoet en Pete Davidson was ook uitgenodigd voor het kerstfeest van Kris Jenner.

Nu lijkt het stel opnieuw een serieuze stap te nemen in hun relatie, want Pete Davidson wil een huis kopen in Los Angeles. Een bron vertelt Us Weekly: “Pete’s been spending more time in L.A. to be close to Kim, and he’s looking to find a place there. They’ve definitely gotten serious.” Niet zo gek dus dat Pete een huis zoekt in L.A. als je het aan ons vraagt.

Kim Kardashian deelt voor het eerst details over haar romance met Pete Davidson

Verhuizen

Pete Davidson woont momenteel op Staten Island, wat qua carrière logisch is, aangezien hij een vaste gast is bij Saturday Night Live. Toch brengt hij de laatste tijd veel tijd door met Kim Kardashian in Los Angeles, dus is het een logische stap om daar naar een eigen plek te zoeken. Zo zou het stel recentelijk zijn gaan dineren met Jeff Bezos en afgelopen donderdag haalden ze een maaltijd af bij Quarters Korean BBQ, voordat ze met een groep vrienden naar een escape room gingen.

Het lijkt er ook op dat Kim Kardashian voor de nodige afleiding zorgt bij Pete Davidson. Er werd namelijk gespeculeerd dat Pete repetities van SNL heeft gemist omdat hij met Kim was en The Sun meldt dat “Pete een totale diva is geworden bij SNL“. Een NBC-woordvoerder ontkende dit echter in een verklaring en zegt dat “er geen repetities zijn gemist” en “dat het niet waar is”.

Wij zijn benieuwd hoe Pete Davidson dit gaat doen als hij eenmaal echt in Los Angeles woont, maar met alle privévliegtuigen die de Kardashians bezitten zou dit geen enkel probleem moeten zijn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.