Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty 4 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Expensive hair is dé haartrend van nu en perfect voor je volgende kappersafspraak

We hebben weer een hoogtepunt om naar uit te kijken: een kappersafspraak. De kappers zijn weer open en grote kans dat jij al een afspraak hebt staan voor een much needed knip- en verfbeurt. Hoog tijd om ons weer eens lekker te laten verwennen. Niet gek dus dat ‘expensive hair’ dé haartrend van nu is.

Zó zie dat eruit.

Haartrend: expensive hair

Of je nou uitkijkt naar een fancy etentje bij je favoriete restaurant, niet kan wachten om een heerlijke zonvakantie te boeken of al aan het aftellen bent tot je gedag kan zeggen tegen je coronakapsel, een ding is zeker: we zijn klaar met DIY-projecten en gaan voor wat beters. Zéker als het gaat om beautybehandelingen.

Nu we weer naar de kapper kunnen (thank god) zien we een verschuiving in haartrends. De nieuwste haartrend? ‘Expensive hair’. En dat is precies wat je denkt dat het is: gezond, vol haar wat er duur uitziet. Het mag er niet uitzien alsof je thuis aan het pielen bent geweest.

Zo ziet het eruit

Denk aan celebrities. J.Lo en Kim Kardashian zijn hét voorbeeld van celebrities met jaloersmakend ‘expensive hair’. En het is hoog tijd voor een trend als deze, nu we al een jaar zelf aan de slag zijn geweest met ons kapsel. Volgens haarstylist van bovengenoemden, Chris Appleton, gaan we dit jaar ‘Barbie hair’ zien. Big, bouncy en een volle krullen it is.

De kern van ‘expensive hair’ zit hem in het feit dat het haar van de wortels tot in de punten intensief verzorgd is, waardoor het dus heel erg gevoed, gezond en glanzend is. Klinkt dat goed, of klinkt dat goed?

Goede conditie is key

‘Expensive hair’ begint het bij een goede conditie. Je kan nog zo goed zijn in mooie krullen zetten of je haar perfect stylen, met een slechte conditie bereik je nog geen ‘expensive hair’. En dan komen we weer terug op het feit dat de quarantaine niet veel goeds heeft gedaan voor ons haar.

Hallo gespleten punten, droge sprieten en uitgroei. De oplossing tot je weer naar de kapper kan? Een fijn masker gebruiken. Check hier onze vijf favorieten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.