Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Restaurants 21 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Nooit meer in de rij bij Fabel Friet: bij deze cocktailbar kan je de snacks van Fabel Friet ook bestellen

In enkele jaren tijd is Fabel Friet in de Amsterdamse Runstraat een internationaal begrip geworden. Het gevolg? Een rij die soms een uur duurt, met crowd control en al. Voor alle Fabel Friet liefhebbers hebben we goed nieuws: cocktailbar Super Lyan gaat namelijk items van Fabel Friet op het snackmenu zetten.

In de rij staan of wachten met een cocktail? Wij weten het wel.

Aardappelkroketjes van Fabel Friet bij Super Lyan

Oké, kleine sidenote: het zijn niet de fameuze frietjes die je bij Super Lyan bestelt. Maar die kennen we nu ook wel, dus is dit aanbod (wat ons betreft) beter.

Super Lyan, de cocktailbar in hartje Amsterdam, en Fabel Friet, het culinaire fenomeen met de gewilde frietjes in de Negen Straatjes, bundelen de krachten. Wat ooit begon als een eenvoudige snack, is uitgegroeid tot een ware culturele traditie. De rijen zijn fabelachtig, met honderden mensen volverwachtend van de tweemaal gebakken Agria-aardappelen overgoten met overheerlijke huisgemaakte toppings. If you can’t beat them, join them, of – nog beter – werk samen!

Super Lyan en Fabel Friet
Super Lyan

Super Lyan en Fabel Friet lanceren een limited edition versie van de besteller, krokante aardappelkroketjes met truffelmayonaise en vers geraspte Parmezaanse kaas, nu verkrijgbaar op het menu van Super Lyan.

Matching cocktail erbij? Bestel dan de Winter French Martini. Deze frisse cocktail met passievrucht, appel en een schuimlaag van aardappel is samen met de Fabel Friet bite het ideale recept om je borrel of avond uit mee af te trappen.

Super Lyan en Fabel Friet
Super Lyan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.