Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 15 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Fans denken dat A$AP Rocky vreemd is gegaan terwijl Rihanna zwanger is

Als je de laatste maanden aanwezig bent geweest op social media weet je dat Rihanna zwanger is. De zangeres is namelijk overal met haar zwangere buik te zien en heeft een compleet nieuwe zwangerschapsstijl op de kaart gezet. Nu gaan er op Twitter geruchten rond dat A$AP Rocky vreemd is gegaan terwijl Rihanna zwanger is en fans gaan compleet los.

OMG!!!

Rihanna en A$AP Rocky

Hoewel er al maanden geruchten rondgingen, maakten Rihanna en A$AP Rocky pas eind januari bekend dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Dit deed het stel met een prachtige fotoshoot in Harlem, New York City. Op de foto is Rihanna te zien in een zuurstokroze Chanel-jas, gecombineerd met een grote bodychain over haar buik. Veel fans dachten dat Rihanna hiermee liet zien dat ze in verwachting is van een meisje.

Sinds de zwangerschap van Rihanna lijkt het ook beter dan ooit te gaan met A$AP Rocky en Rihanna. De zangeres heeft zelfs meer details over haar relatie met de rapper onthuld in een interview met Vogue. Zo vertelde Rihanna dat het even duurde voordat A$AP Rocky uit de friendzone kwam en dat ze in haar eigen tijd verliefd is geworden op de rapper. Nu lijkt het erop dat er toch trouble in paradise is, want fans denken dat de rapper is vreemdgegaan tijdens de zwangerschap van Rihanna en ze gaan compleet los op Twitter.

Britney Spears deelt eerste beelden van haar beginnende ‘baby bump’

Vreemdgegaan

Sinds gisteren is Rihanna de nummer 1 trend op Twitter en dat is niet zonder goede reden, want gisteren doken er namelijk geruchten op dat A$AP Rocky vreemd is gegaan. De rapper zou vreemd zijn gegaan met Fenty-schoenenontwerper Amina Muaddi, een vrouw waar Rihanna nauw mee samenwerkt. De geruchten lijken te zijn verspreid door fashion influencer @LOUIS_via_ROMA, maar Rihanna en haar team hebben nog geen reactie gegeven op de geruchten.

“Rihanna & ASAP Rocky have split. Rihanna broke up with him after she caught him cheating with shoe designer Amina Muaddi,” schrijft hij op Twitter. “Amina was responsible for designing Fenty’s footwear offering and Rihanna is often seen in custom shoes from her own label.” Daarnaast schrijft hij: “ASAP & Amina is not new though as she was seeing him years ago and also collaborated with him on a collection of shoes. Things apparently hit the fan at Craigs in LA.”

Reacties

Het duurde niet lang voordat fans massaal begonnen te reageren op deze shockende berichten. Zo schrijft een fan: “Twitter finding out ASAP Rocky cheated on Rihanna.” Andere fans schrijven: “A$AP rocky and Rihanna broke up??? It’s my time to shine”, “me after hearing Rihanna and asap rocky split” en “Ain’t no way a$ap rocky cheated on Rihanna, get me help asap this news is rocky.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.