Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 27 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans zijn er heilig van overtuigd dat dit het geslacht is van Rihanna’s baby

Op 3 februari kondigde Rihanna officieel aan dat ze zwanger is en heel het internet ging los. Er gingen namelijk al geruchten over de zangeres rond, maar deze had ze snel ontkend. Toch zien we RiRi nu overal voorbijkomen met een flinke buik en wij verwachten dan ook dat ze binnenkort gaat bevallen. Nu zijn fans er heilig van overtuigd dat ze het geslacht van Rihanna’s baby weten en dit delen ze overal op social media.

Een jongen of een meisje?

De zwangerschap van Rihanna

Vorig jaar begonnen er langzamerhand geruchten rond te gaan over een mogelijke zwangerschap van Rihanna. Fans vonden namelijk dat de zangeres wel heel veel ruim zittende outfits droeg. Er gingen op TikTok zelfs hele theorieën rond, maar Rihanna ontkende de zwangerschapsgeruchten met een hilarische DM op Instagram.

Toch onthulde Rihanna niet veel later dat ze toch echt zwanger is. Dit deed ze door een spiegelselfie van haar buik op Instagram te plaatsen en fans gingen natuurlijk direct los. Op de foto is de zangeres met een flinke buik te zien en wat volgde waren een serie geweldige pregnancy looks. Nu Rihanna al een tijdje zwanger is beginnen fans zich af te vragen welk geslacht de zangeres gaat krijgen en fans denken dat ze het antwoord hebben.

Geslacht

Hoewel er nog geen officieel bericht is over het geslacht van Rihanna’s baby, hebben fans wel enkele theorieën of RiRi een jongen of meisje krijgt. Zo was de zangeres in haar zwangerschapsfotoshoot te zien met een vintage Chanel-jas van $ 8.000 en die was felroze. Natuurlijk dachten veel fans dat dit betekende dat de zangeres een dochtertje krijgt.

Daarnaast werd Rihanna dit weekend gespot tijdens een shoppingtrip en dit bevestigde deze theorie vrijwel. De zangeres was namelijk babykleding aan het shoppen en koos hier een oranje jurk met plooien uit, volgens foto’s van The Daily Mail. Hoewel het mogelijk is dat ze voor iemand anders aan het winkelen was, wijzen alle tekenen erop dat RiRi een dochtertje krijgt.

@jessthereporter

I’m SO excited to see Rihanna in her mama era #rihanna #rihannababy #asaprocky

♬ Everyday (feat. Rod Stewart, Miguel & Mark Ronson) – A$AP Rocky

Reacties

Fans laten op Twitter ook massaal weten dat ze denken dat de zangeres een meisje krijgt. Zo schrijft een fan: “Ik we keep seeing Rihanna shopping for baby clothes and ironically it’s always girl clothing. but for some reason I feel like she’s tricking us…” Andere fans schrijven: “Rihanna is buying baby girl clothes…which means?”, “I wonder if Rihanna is doing all this shopping to troll about the baby’s gender” en “i love how rihanna’s gender reveal is just paparazzi shots of her shopping for baby girls’ clothes.”

Denk jij dat Rihanna een jongen of een meisje gaat krijgen?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.