Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 9 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Zou het?! Fans denken dat Adele verloofd is om déze reden

Gisteravond vonden de BRIT Awards plaats in Britse hoofdstad Londen. Nog niet zo bekend met dit evenement? Het is de belangrijkste prijsuitreiking in de Britse muziekindustrie. Zo worden er veel Britse muzikanten in het zonnetje gezet maar ook worden er internationale awards uitgereikt. Adele kon natuurlijk niet ontbreken en won natuurlijk meteen een aantal prijzen. Maar dat was niet het enige wat opviel aan de zangeres.

Let’s talk.

Adele bij de BRIT awards

Zangeres Adele was gister de grote winnares van de avond. Ze was vier keer genomineerd en ging uiteindelijk naar huis met maar liefst drie (!) prijzen. Ze werd uitgeroepen tot artiest van het jaar, haar single Easy On Me werd nummer van het jaar en ’30’ kreeg de prijs voor album van het jaar.

Dat Adele won verbaasde niemand. Wat wél opviel, was die enorme diamanten ring om haar vinger. Want dat lijkt wel heel erg op een.. VERLOVINGSRING?! Aanwezigen en fans wisten het zeker: ze moet wel verloofd zijn met haar vriend Rich Paul. Adele zag er verder prachtig uit met haar iconische eyeliner, glamorous kapsel en haar zwarte velvet jurk en de ring paste daar wel héél erg goed bij.

Adele
Photo by Samir Hussein/WireImage via Getty Images

Hubby Rich Paul?

Adele en Rich Paul werden voor het eerst aan elkaar gelinkt in juli 2021, slechts vier maanden nadat ze haar scheiding van ex-man Simon Konecki had afgerond. Vervolgens werden de twee meerdere keren samen gespot en maakten ze hun relatie Instagram-officieel in september 2021. Wel liet Adele weten hem al langer te kennen en dat ze elkaar ooit ontmoet hebben op een verjaardagsfeestje.

Adele praat in real life niet graag over haar liefdesleven. Dat klinkt misschien gek omdat ze van die gevoelige muziek maakt, maar het maken van muziek en het schrijven van teksten zijn juist manieren voor haar om deze emoties een plek te kunnen geven. In interviews praat ze niet graag over haar huidige relatie met Rich Paul, maar ze laat af en toe wel doorschemeren dat ze erg gelukkig is.

Mocht ze inderdaad verloofd zijn dan zou het best kunnen dat ze geen behoefte voelt om er een heel ding van te maken. Adele is lekker nuchter en daar houden wij van, maar stiekem hopen wij wel héél erg dat het waar is.

adele verloofd
Photo by Samir Hussein/WireImage via Getty Images

Wat denk jij?!

Adele deelt make-uploze selfie op Instagram en fans gaan helemaal los

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.