Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 14 feb 2023
Leestijd: 3 minuten

Dit is volgens fans de krachtige verborgen betekenis achter Rihanna’s Super Bowl halftime show

Zondag was het eindelijk zover: Rihanna was te zien tijdens de Super Bowl halftime show. In Nederland was deze halftime show midden in de nacht pas te zien, dus veel fans zaten de volgende dag op het puntje van hun stoel. Wat je ook van de show vond, het was mega iconisch om Rihanna weer op het podium te zien en volgens fans zit er zelfs een krachtige verborgen betekenis achter haar optreden.

Heb jij de verborgen betekenis al ontdekt?

Rihanna

De hele wereld weet dat Rihanna een van de meest iconische zangeressen is. Toch was het alweer ruim vijf kalenderjaren geleden dat de zangeres in het openbaar een optreden gaf. Niet zo gek dus dat fans enorm uitkeken naar de Super Bowl halftime show van Rihanna. En teleurstellen deed ze zeker niet, want fans gaan compleet los op social media.

Zo kondigde de zangers in het begin van haar optreden aan dat ze zwanger is van haar tweede kindje. Hierdoor bleef haar optreden qua outfits en uitgebreide dansroutines wat minder spectaculair, maar wist je dat er een krachtige verborgen betekenis achter haar performance zit? Fans hebben deze ontdekt en wij leggen je precies uit hoe het zit.

TIMOTHY A. CLARY / AFP

Krachtige verborgen betekenis

Hoewel we sowieso genoten van Rihanna tijdens de Super Bowl halftime show zit er ook een hele mooie verborgen betekenis achter de opbouw van haar optreden. Zo vertelt TikTokker culturework – @culturework – dat grote namen zoals de New York Times zeiden dat er geen thematische rode draad in het optreden van Rihanna zat. Hier is zij het absoluut niet mee eens en in haar TikTok-video legt ze haarfijn uit hoe het precies zit.

Zo vertelt ze dat Rihanna tijdens de show de baarmoeder voorstelt en alle dansers om haar heen spermacellen zijn. Het optreden neemt je in drie stappen mee door de prachtige schepping van het leven. Zo zweeft Rihanna in het begin van de halftime show in het midden, omringd door haar dansers. In het tweede gedeelte maken Rihanna en haar dansers contact en in het derde gedeelte zijn de dansers weg, zweeft Rihanna alleen in het midden en wrijft ze nog een keer over haar buik om hier de nadruk op te leggen.

@culturework

me and my fellow green goblins saw it ALL CRYSTAL CLEAR #RIHANNA #fyp #greenscreen

♬ original sound – culturework

Muziek

Ook de volgorde van Rihanna’s nummers is volgens deze fan geen toeval. Het vertelt namelijk een prachtig liefdesverhaal. Zo begint Rihanna met het zingen van “Bitch Better Have My Money”, wat staat voor onafhankelijk en stoer. Vervolgens komen “Where Have You Been?”, “Only Girl in the World” en “We Found Love” voorbij en deze staan voor het vinden van de liefde.

Toch is de liefde niet altijd wat het lijkt en het gaat uit met “Rude Boy”. Hierdoor is het tijd om op jezelf te focussen met het liedje “Work”. Maar de verleiding om terug te gaan is groot en daar staat het liedje “Wild Thoughts” voor en “Pour It Up” laat zien dat het je niks meer uitmaakt wat andere van je zeggen. Het liedje “All of the Lights” staat voor het keerpunt in je leven, “Run This Town” staat voor ‘wij tegen deze wereld’, “Umbrella” staat voor ‘door dik en dun’ en het optreden wordt afgesloten met het liedje “Diamonds” , wat staat voor altijd samen. Bij het laatste liedje wrijft Rihanna opnieuw over haar buik om dit liefdesverhaal en de schepping van leven met elkaar te verbinden en dan is haar optreden afgelopen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.